ΧΑΚΙΜ ΟΛΑΖΟΥΟΝ: Φτιάχνει μαζί με γκρουπ επενδυτών επαγγελματική ομάδα μπάσκετ στην Αγγλία

Σύμφωνα με δημοσίευμα αμερικανικής ιστοσελίδας, ο θρύλος του ΝΒΑ, Χακίμ Ολάζουον ετοιμάζεται να ιδρύσει μία μπασκετική ομάδα στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας έχοντας την υποστήριξη μίας ομάδας επενδυτών.

Ο 59χρονος Αμερικανός γεννημένος στην Νιγηρία που διέπρεψε στο ΝΒΑ με την φανέλα των Χιούστον Ρόκετς (1984-2001) κατοικεί στην αγγλική πόλη και έχει ήδη αναμειχθεί στην υπάρχουσα ομάδα και θέλει να πάει το «παιχνίδι» ένα βήμα παρακάτω έχοντας μάλιστα βρει και επενδυτές γι’ αυτό του το σχέδιο σύμφωνα με την ιστοσελίδα «mvp247».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χακίμ Ολάζουον:

«Όταν ήρθα στην υπέροχη αυτή πόλη, βρήκα ένα κόσμημα στην «μορφή» της City of Birmingham Rockets Basketball Club, με τόσα πολλά παιδιά από όλα τα είδη και πολιτισμούς σ’ αυτήν την «ζωντανή» πόλη να δουλεύουν μαζί. Ήταν φυσικό για μένα να αναμειχθώ».

«Εφτά χρόνια πριν, εγώ ρώτησα, πού είναι η επαγγελματική ομάδα; Οι άνθρωποι μου είπαν για τις ένδοξες εποχές των Μπερμιγχαμ Μπούλετς και πως η πόλη δεν έχει πια ομάδα. Ωστόσο, όταν συστήθηκαν με τους Κιρκ και Ρομπ, είδα την αφοσίωσή τους στο παιχνίδι και στην ανάπτυξη των παιδιών».

«Αυτά ήταν εξαιρετικά νέα, το να βρούμε ανθρώπους με τους οποίους μπορούμε να συνεργαστούμε για το φανταστικό πρόγραμμα ανάπτυξή μας και να φέρουμε το επαγγελματικό παιχνίδι πίσω στο Μπέρμιγχαμ».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News