ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ: «Ο Κλίβελαντ έλυσε το συμβόλαιό του επειδή δεν τον πλήρωναν»
Ο Τόμας Κλίβελαντ του Απόλλωνα Πατρών φαίνεται πως έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα εξαιτίας της αθέτησης της συμφωνίας πληρωμής του όπως ανέφερε ο ατζέντης του στο Sportando.
Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα και tweet που έκανε ο δημοσιογράφος Εμιλιάνο Κάρκια, ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ τερμάτισε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Πάτρας επειδή εκείνη αθέτησε τη συμφωνία που είχαν στο οικονομικό κομμάτι.
Μάλιστα, ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως τις πληροφορίες αυτές του τις μετέφεραν από το γραφείο που εκπροσωπεί τον παίκτη Slash Sports.
Ο Τόμας Κλίβελαντ έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια από την ομάδα του Απόλλωνα Πατρών έχοντας 8,8 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά αγώνα στην Basket League.
Cleveland Thomas has terminated with his Greek club Apollon Patras due to club’s breach in payment, his agency Slash Sports informed @Sportando
— Emiliano Carchia (@Carchia) February 2, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αρης: Πότε και πού θα γίνει η παρουσίαση του Βασίλη Σπανούλη
- Παναθηναϊκός AKTOR: Οι βολές και τα... κιάλια του Σλούκα προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού (vid)
- Αταμάν για διαιτησία: «Σε 45 τελικούς στην καριέρα μου δεν θυμάμαι κάτι ανάλογο»
- ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι νέοι συνεργάτες του Μάρκο Νίκολιτς
- Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να παρατάξει ούτε έναν πραγματικό παίκτη της Εθνικής Ελλάδος»
