Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ολοι οι Ελληνες διεθνείς στη διάθεση της Εθνικής!

Η συνάντηση του προέδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έγινε σε καλό κλίμα και όλοι οι Ελληνες διεθνείς στη διάθεση της Εθνικής.

Φραγκίσκος Αλβέρτης και Γιώργος Καλαϊτζής συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο και οι «πράσινοι» διεθνείς θα είναι στη διάθεση της επίσημης αγαπημένης για τα ματς με την Τουρκία.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι στο πλευρό της Εθνικής και πάντα εμπράκτως και θα συνεχίζει να το κάνει για το καλό της επίσημης αγαπημένης. Ετσι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Γιώργος Καλαϊτζής συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο και συζητήθηκε το θέμα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τα δύο παιχνίδια με την Τουρκία. Τα οποία θα διεξαχθούν στις 25 Φλεβάρη στα Ανω Λιόσια και στις 28 του μήνα στην Πόλη.

Οι «πράσινοι» φυσικά ενημέρωσαν πως είναι όλοι οι διεθνείς παίκτες διαθέσιμοι για την Εθνική ομάδα και κατά συνέπεια θα λύσουν περισσότερο τα χέρια του Σωτήρη Μανωλόπουλου. Ναι μεν στις 25 του μήνα να έχει αγώνα ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους «πράσινους» να διαθέσουν όποιον Ελληνα παίκτη χρειαστεί η Εθνική.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News