Φιλαντέλφια Σίξερς: Ψάχνουν το «κόλπο γκρόσο» για ανταλλαγή Σίμονς - Χάρντεν

Οι Φιλαντέλφια 76ερς ετοιμάζονται να πυροδοτήσουν «βόμβα μεγατόνων» και να αλλάξουν τις ως σήμερα ισορροπίες στο NBA, ανταλλάζοντας τον Μπεν Σίμονς με τον Τζέιμς Χάρντεν. Ανοιχτοί για συζήτηση οι Μπρούκλιν Νετς.

Οι Φιλαντέλφια Σίξερς ετοιμάζονται να πυροδοτήσουν «βόμβα μεγατόνων» και να αλλάξουν τις ως σήμερα ισορροπίες στο NBA, ανταλλάζοντας τον Μπεν Σίμονς με τον Τζέιμς Χάρντεν!

Το «κόλπο γκρόσο» με τον Τζέιμς Χάρντεν επιθυμούν να πετύχουν οι Σίξερς, οι οποίοι φέρονται να συζητούν με τους Νετς το ενδεχόμενο ανταλλαγής του «μούσια» με τον Μπεν Σίμονς, λίγες μέρες πριν τη λήξη της διορίας των ανταλλαγών, στις 10 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το Athletic, οι Σίξερς προσφέρουν στο «πακέτο» με τον Σίμονς και κάποιον ή κάποιους εκ των Σεθ Κάρι, Ταϊρις Μάξεϊ και Ματίς Τάιμπουλ, προκειμένου να δελεάσουν πιο εύκολα την ομάδα της Νέας Υόρκης.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι «καυτές», με τους Σίξερς να πιέζουν να «ξεφορτωθούν» τον Σίμονς και τους -παραπαίοντες- Νετς να το σκέφτονται, βλέποντας τον Χάρντεν να μην μπορεί να βρει χημεία με τους Κέβιν Ντουράντ και Καϊρί Ίρβινγκ και να μοιάζει με «βαρίδι» τη δεδομένη χρονική στιγμή στο οικοδόμημά τους, διατηρώντας παράλληλα το δικαίωμα να κάνει opt out από το συμβόλαιό του το ερχόμενο καλοκαίρι και να χαθεί… τζάμπα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News