Γκαλίλ Ελιόν - Μακάμπι Τελ Αβίβ 77-88: Με ανατροπή στα ημιτελικά η ομάδα του Σφαιρόπουλου

Γκαλίλ Ελιόν – Μακάμπι Τελ Αβίβ 77-88: Με μία σπουδαία ανατροπή από το -11 του πρώτου ημιχρόνο (54-43), η Μακάμπι Τελ Αβίβ απέκλεισε την Γκαλίλ Ελιόν με 88-77 για να κλείσει θέση στον ημιτελικού του Κυπέλλου Ισραήλ.
Με μία σπουδαία ανατροπή από το -11 του πρώτου ημιχρόνο (54-43), η Μακάμπι Τελ Αβίβ απέκλεισε την Γκαλίλ Ελιόν με 88-77 για να κλείσει θέση στον ημιτελικού του Κυπέλλου Ισραήλ.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον Γουίλμπεκιν να «καθαρίζει» για άλλη μια φορά, την ώρα που η «ομάδα του λαού» βρήκε τα δύσκολα. Ο Αμερικανός σκόραρε 16 πόντους και οδήγησε στην ανατροπή, με το επιμέρους σκορ στην 3η περίοδο να είναι 7-26!
Wait… what? @scottiew_5 ? pic.twitter.com/b7rqQoCIf7
— Maccabi Tel Aviv BC (@MaccabitlvBC) February 7, 2022
Στο τελικό 77-88 συνέβαλαν και οι Έβανς (13 πόντους), Ζιβ (10 πόντους), Ντέρικ Γουίλιαμς (10 πόντους).
Τα δεκάλεπτα: 27-29, 54-43, 61-69, 77-88
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Απίθανος Παυλίδης: Πέτυχε χατ-τρικ στο 1-4 της Μπενφίκα επί της Πόρτο! (videos)
- Βιτόρια: «Αξίζαμε να κερδίσουμε»
- Super League: Η βαθμολογία των πλέι οφ - Τι θέλει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα
- Φορτούνης: Σκόραρε στο 90+7' και χάρισε την πρώτη νίκη στην ομάδα του μετά από 3 μήνες
- ΑΕΛ: Πέθανε οπαδός της ομάδας, την ημέρα της ανόδου