Προμηθέας Πάτρας: Η ανακοίνωση για το προσβλητικό πανό των οπαδών της Μπούρσασπορ

Προμηθέας Πάτρας: Ο Προμηθέας Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση για πανό που αναρτήθηκε στην κερκίδα των φιλάθλων της Μπούρσασπορ και είχε αναφορά στη Μικρασιατική Καταστροφή!

Ο Προμηθέας Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση για πανό που αναρτήθηκε στην κερκίδα των φιλάθλων της Μπούρσασπορ και είχε αναφορά στη Μικρασιατική Καταστροφή!

Η Μπούρσασπορ επικράτησε του Προμηθέα με 87-76 στην 13η αγωνιστική του EuroCup, αλλά δυστυχώς οι Τούρκοι δεν έμειναν στο αγωνιστικό. Οι Πατρινοί εξέδωσαν ανακοίνωση για προσβλητικό πανό που αναρτήθηκε στην κερκίδα των φιλάθλων της Μπούρσα, με σαφείς αναφορές στην Μικρασιατική καταστροφή. Το αίτημα να κατέβει πριν την έναρξη του παιχνιδιού έγινε δεκτό και ο αγώνας διεξήχθη κανονικά

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα Πάτρας:

«Εθνικιστικό πανό με σαφή αναφορά στην Μικρασιατική Καταστροφή αναρτήθηκε στην κερκίδα των φιλάθλων της Μπούρσασπορ πριν την έναρξη της χθεσινής μας αναμέτρησης με την τουρκική ομάδα στην Προύσα για το 7 DaysEurocup. Η αντίδραση μας σε αυτό το προσβλητικό πανό ήταν άμεση και έντονη, με αποτέλεσμα το πανό να κατέβει και το παιχνίδι να ξεκινήσει κανονικά. Οι ενέργειες μας δεν περιορίστηκαν φυσικά εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ, καθώς ενημερώσαμε άμεσα τους υπεύθυνους της Euroleague για τα όσα συνέβησαν, ζητώντας να επιληφθούν του θέματος ώστε να υπάρξει απερίφραστη καταδίκη και να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα, τα οποία έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις αρχές και τις αξίες του αθλητικού ιδεώδους.

Ο αθλητισμός δεν μπορεί να γίνει πεδίο πολιτικών σκοπιμοτήτων αλλά χώρος ένωσης των κοινωνιών».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News