Φελίπε Ρέγιες: Έγινε ο 9ος Euroleague Legend
Φελίπε Ρέγιες: Μία ακόμη σπουδαία διάκριση για τον εμβληματικό αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης Φελίπε Ρέγιες, αφού η Euroleague τον έκανε τον 9ο legend της διοργάνωσης.
Μία ακόμη σπουδαία διάκριση για την καριέρα του Φελίπε Ρέγιες, αφού ο εμβληματικός αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης θα τιμηθεί από την Euroleague και θα γίνει ο ένατος legend της διοργάνωσης.
Ένας από τους πιο πιστούς φίλους της Βασίλισσας που κατέκτησε τα πάντα με την φανέλα της ο οποίος θα ανακηρυχθεί EuroLeague legend στο περιθώριο του αυριανού αγώνα με την Μπαρτσελόνα.
Το βραβείο θεσπίστηκε τα τελευταία χρόνια από την διοργάνωση αναγνωρίζοντας την προσφορά παικτών, προπονητών και παραγόντων.
Το βραβείο μέχρι στιγμής έχουν κερδίσει οι Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Σιακάουσκας, Γιασικεβίτσιους, Ναβάρο, Τουρκσάν και τώρα ο Ισπανός. Στους προπονητές φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αλλά και ο πρόεδρος της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι.
Ο Ρέγιες στην πολυετή καριέρα του κατέκτησε δύο φορές την Euroleague (2015,2018), 7 πρωταθλήματα Ισπανίας, 6 Κύπελλα, ένα διηπειρωτικό, ενώ έχει μπει και μία φορά στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης.
.@9FelipeReyes is our newest EuroLeague Basketball Legend ⭐️
After a career full of achievements in the EuroLeague, tomorrow night he will be announced officially a Euroleague Basketball Legend!
Congratulations Legend!#EveryGameMatters pic.twitter.com/MMzryhJFTq
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) February 10, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
