Λάρισα - ΑΕΚ 82-65: Επεισόδιο Παπαντωνίου - Πετρόπουλου στο φινάλε

Αρκετή ένταση είχε το φινάλε του αγώνα της Λάρισας με την ΑΕΚ, με τους Νώντα Παπαντωνίου και Ανδρέα Πετρόπουλο να προσπαθούν να έρθουν στα χέρια.

Αρκετή ένταση είχε το φινάλε του αγώνα της Λάρισας με την ΑΕΚ, καθώς οι Νώντας Παπαντωνίου και Ανδρέας Πετρόπουλος επιχείρησαν να έρθουν στα χέρια.

Το ματς της Λάρισας με την ΑΕΚ για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League απειλήθηκε να τιναχτεί στον αέρα και να μετατραπεί σε «ροντέο» τόσο κατά τη διάρκειά του όσο και μετά την ολοκλήρωσή του.

Οι τεχνικές ποινές διαδέχονταν η μία την άλλη, οι αψιμαχίες μεταξύ παικτών το ίδιο. Ο Στέφανος Δέδας, μάλιστα, εξερράγη στο 36′ κατόπιν διαιτητικής απόφασης, με αποτέλεσμα να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια με αποβολή.

Η ένταση «φούντωσε» με την ολοκλήρωση του αγώνα, όταν οι Νώντας Παναντωνίου και Ανδρέας Πετρόπουλος επιχείρησαν να έρθουν στα χέρια.

Ευτυχώς, με τη μεσολάβηση των ψυχραιμότερων, η «φωτιά» έσβησε σχεδόν αμέσως, προτού δηλαδή προκληθεί σύρραξη, με τον Παπαντωνίου να στρέφεται στη συνέχεια κατά δικαίων και αδίκων και τον Φώτη Τακιανό να σπεύδει να τον συνετίσει.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News