Χρήστος Σερέλης: «Δεν είμαστε έτοιμοι να παίξουμε στον ρυθμό που θέλουμε»
Χρήστος Σερέλης: Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε μετά από την ήττα του Λαυρίου από τον Ολυμπιακό (101-58) και επισήμανε ότι η ομάδα του δεν είναι έτοιμη να παίξει στον ρυθμό που θέλει ο ίδιος.
Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε μετά από την ήττα του Λαυρίου από τον Ολυμπιακό (101-58) και επισήμανε ότι η ομάδα του δεν είναι έτοιμη να παίξει στον ρυθμό που θέλει ο ίδιος.
Συγκεκριμένα ο Χρήστος Σερέλης είπε:
«Η διαφορά στο αποτέλεσμα είναι μεγάλη, όπως και η διαφορά μας με τον Ολυμπιακό. Έγινε καλή προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είμαστε έτοιμοι να παίξουμε στον ρυθμό που θέλουμε. Πρέπει να μας βοηθήσει η διακοπή για το τελικό κομμάτι του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να κάνουμε συνέχεια αλλαγές. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε στη συνέχεια».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν στρατηγό» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Μάρτινς και Ελ Καμπί
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Παναθηναϊκός: Με έξι απουσίες στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τρίπολη!
- Νέα μεγάλη απάτη: SMS δήθεν από τα ΕΛΤΑ – Τι να προσέξετε
