Μιλγουόκι Μπακς: Χειρουργήθηκε ο Πατ Κόνατον
Ο Πατ Κόνατον υποβλήθηκε τη Δευτέρα (14/02) σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο δεξί χέρι και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μιλγουόκι Μπακς για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.
Ο γκαρντ των πρωταθλητών του NBA είχε αποκομίσει κάταγμα στο τέταρτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στους Φίνιξ Σανς και τη Δευτέρα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση.
Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν μήνα προτού μπορέσει να ενισχύσει και πάλι τις προσπάθειες της ομάδας του.
Κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, την πλέον παραγωγική στην καριέρα του, ο Κόνατον έχει λάβει μέρος σε 54 ματς των Μπακς, μετρώντας 10.1 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αταμάν: «Κερδίσαμε την πρωτοπόρο και δείχνει τη δυναμική μας»
- ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στους «16» του Conference League - Πότε θα γίνουν τα ματς
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Μεταγραφές χωρίς συνεννόηση
- Μεντιλίμπαρ: Τι δώρο ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη
- Ολυμπιακός: Ο Λαρεντζάκης δεν είναι «αυτός που δεν παίζει»
