Μανού Τζινόμπιλι: Υποψήφιος για το Hall of Fame με την «τάξη» του 2022

Μανού Τζινόμπιλι: Υποψήφιος για το Hall of Fame με την κλάση του 2022

Ο Μανού Τζινόμπιλι βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους για είσοδο στο Πάνθεον του μπάσκετ, το Hall of Fame, με την «τάξη» του 2022.

Αναμφισβήτητα, ο Μανού Τζινόμπιλι αποτελεί έναν παγκόσμιο θρύλο του μπάσκετ. Οι τίτλοι του 44χρόνου Αργεντίνου πρώην μπασκετμπολίστα, άλλωστε, μιλούν από… μόνοι τους.

Ο άνθρωπος που συνεισέφερε τα μέγιστα στο να καταφέρουν οι Σαν Αντόνιο Σπερς να ανέβουν τέσσερις φορές στο «θρόνο» του πρωταθλητή του NBA, έχει αφήσει το στίγμα του στο άθλημα της «πορτοκαλί θεάς» και η υποψηφιότητα του για ένταξη στο Hall of Fame ως μέλος της «τάξης» του 2022, αποτελεί ίσως την καλύτερη δυνατή απόδειξη σε αυτόν τον ισχυρισμό.

Ο Μανού, μαζί με άλλους θρύλους του αθλήματος, θα διεκδικήσουν μόνιμη θέση στο… πάνθεον του παγκόσμιου μπάσκετ, με τις υποψηφιότητες από ΗΠΑ, τις οποίες ανακοίνωσε αναλυτικά η αρμόδια επιτροπή, να είναι για ακόμα μία χρονιά άκρως ενδιαφέρουσες.

Στις υποψηφιότητες για το HoF βρίσκονται επίσης, μεταξύ άλλων, η τρεις φορές πρωταθλήτρια του WNBA, Σουίν Κας, ο προπονητής του Γουέστ Βιρτζίνια, Μπομπ Χάγκινς και η τέσσερις φορές πρωταθλήτρια WNBA, Λίντσεϊ Γουέιλεν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News