ΕΟΚ: Παρουσιάστηκε η νέα χορηγική συμφωνία με τον ΟΠΑΠ

Με την παρουσία πολλών προσωπικοτήτων του ελληνικού μπάσκετ διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης (23/02) στο Ολυμπιακό Κέντρο των Άνω Λιοσίων η παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας της ΕΟΚ με τον ΟΠΑΠ, ο οποίος από τούδε και στο εξής θα είναι ο ο κεντρικός χορηγός όλων των εθνικών ομάδων μπάσκετ.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων οι Παναγιώτης Φασούλας, Φάνης Χριστοδούλου, Νίκος Φιλίππου, Νίκος Σταυρόπουλος, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Γιώργος Σιγάλας, Δημήτρης Παπανικολάου, Γιώργος Καλαϊτζής, Κώστας Παταβούκας, Γιάννης Καλαμπόκης, Βασίλης Σούλης, Γιάννης Μπουρούσης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Δήμος Ντικούδης και Ευθύμης Ρεντζιάς.

Παράλληλα, ο Νίκος Ζήσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι Δημήτρης Αγραβάνης, Μιχάλης Λούντζης και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης εκπροσώπησαν την Εθνική Ανδρών, η Μάντυ Αναστασοπούλου την Εθνική Γυναικών και ο Λευτέρης Μαντζούκας τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ανέφερε στο πλαίσιο των δηλώσεών του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα εγκαινιάζεται μια πάρα πολύ σημαντική συνεργασία. Ο οργανισμός του ΟΠΑΠ σε όλους τους Έλληνες συνδέει το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον. Ήταν ο αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού και με τη συνεργασία αυτή τιμά τον ελληνικό αθλητισμό και το ελληνικό μπάσκετ. Πλέον συμπορευόμαστε και η συνεργασία αφορά σε όλο το φάσμα του ελληνικού μπάσκετ, με στόχο την ανάπτυξή του και να μπει μέσα σε όλη την κοινωνία. Κάθε ελληνική οικογένεια θέλει να αγκαλιαστεί από το μπάσκετ. Οι αξίες και οι αρχές μας ταυτίζονται με αυτές του ΟΠΑΠ και όταν αυτό συμβαίνει είμαστε πιο δυνατοί. Ελπίζω για τα επόμενα πάρα πολλά χρόνια να είμαστε μαζί, να βγούμε ξανά στους δρόμους για τις εθνικές ομάδες, αλλά και για να κάνουμε κάθε παιδί να ονειρευτεί για το άθλημα».

Από την πλευρά της, η υπεύθυνη του μπάσκετ Γυναικών στην ΕΟΚ, Άννυ Κωνσταντινίδου, σημείωσε: «Όλοι προσδοκούμε αυτή η συνεργασία να μακροημερεύσει και να συνοδευτεί από επιτυχίες. Η ΕΟΚ θα συνεργαστεί με τον ΟΠΑΠ που θα γίνει ο νέος μας συμπαίκτης στις εθνικές ομάδες. Είναι μια στρατηγική συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος. Κοινή στόχευση είναι η ανάπτυξη του μπάσκετ με την κοινωνική προσφορά. Θα υπάρξει πλήθος κοινωνικών δράσεων και εξυπακούεται ότι επιθυμία μας είναι να συνδυαστεί αυτή η συνεργασία με νέες αθλητικές διακρίσεις. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες αθλήτριες είναι μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη και θέλουμε να τους παρέχουμε όλα τα εχέγγυα. Είμαστε βέβαιοι πως μαζί με τον ΟΠΑΠ θα ζήσουμε τις νέες επιτυχίες του αθλήματος στη χώρα».

Δείτε τα κλικς από την εκδήλωση:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News