Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης: Έφυγε από τη Ρωσία ο Σαμπάζ Νέιπιερ
Άδοξο τέλος φαίνεται πως θα έχει η συνεργασία της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με τον Σαμπάζ Νέιπιερ, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ αναχώρησε για την πατρίδα του και όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Ρωσία.
Σύμφωνα με τα ρωσικά δημοσιεύματα, ο λόγος της αποχώρησής του δεν σχετίζεται με τον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία αλλά με την αποθεραπεία του αστραγάλου του.
Ο 30χρονος Αμερικανός με τα πολλά γαλόνια στο NBA είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο στις 19 Σεπτεμβρίου 2021, 30″ μετά την έναρξη του τελικού του Super Cup της VTB League κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Από τότε δεν ξαναπάτησε ποτέ το πόδι του στο παρκέ και -κατά τα ίδια δημοσιεύματα- φέρεται να εξέφρασε ανοιχτά την ανησυχία του για την κατάσταση της αποθεραπείας του.
Φυσικά, αυτό έχει πραγματικά ελάχιστη σημασία για τη Ζενίτ τη δεδομένη χρονική στιγμή, η οποία χθες (25/02) ενημερώθηκε ότι θα χρειαστεί να δώσει τα υπόλοιπα εντός έδρας ματς της στην EuroLeague σε ουδέτερο έδαφος, όπως και οι άλλες δύο ρωσικές ομάδες της διοργάνωσης (ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ούνικς Καζάν), με τη Ζάλγκιρις μάλιστα να αντιτίθεται και σε αυτό το «μέτρο» και να προτρέπει τις υπόλοιπες ομάδες να μποϊκοτάρουν τα ματς με τις ρωσικές ομάδες λόγω της εμπόλεμης κατάστασης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αδιανόητο: Ο Ζαμπίδης επιστρέφει κόντρα στον Μεϊγουέδερ στο ΟΑΚΑ!
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν στρατηγό» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Μάρτινς και Ελ Καμπί
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Ολυμπιακός: Καταγγελία στην Ευρωλίγκα για την φραστική επίθεση στον Μπαρτζώκα
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τρίπολη!
