NBA: Ο ΝτεΡόζαν έκανε «πέσιμο» στον διαιτητή και αποβλήθηκε
Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια λίγο πριν το φινάλε του αγώνα των Μπουλς με τους Γκρίζλις, καθώς διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή για ένα φάουλ που δεν καταλογίστηκε, προκαλώντας την αποβολή του.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΝΒΑ: Οι Γκρίζλις «άλωσαν» το Σικάγο με «46άρα» του Μοράντ – Προελαύνουν οι Χιτ
Οι Μπουλς γνώρισαν την ήττα από τους Γκρίζλις με 110-116 στο United Center, σε ματς το οποίο θα μνημονεύεται για τους 46 πόντους του Τζα Μοράντ, οι οποίοι συνιστούν ρεκόρ καριέρας για τον ίδιο και ρεκόρ για το κλαμπ σε αγώνα για την κανονική περίοδο του NBA.
Στα 5″ πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, με το σκορ στο 110-113, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν προσπάθησε να διεισδύσει προς το καλάθι των Γκρίζλις αλλά έχασε την μπάλα, με αποτέλεσμα η ομάδα του να χάσει και την τελευταία ελπίδα νίκης.
Ο All-Star γκαρντ νευρίασε για τον μη καταλογισμό φάουλ και εξέφρασε σε έντονο ύφος τα παράπονά τους προς τον διαιτητή, κάτι που επέφερε την αποβολή του.
DeMar gets ejected after not getting the call ? pic.twitter.com/aT25ldluKq
— Bleacher Report (@BleacherReport) February 27, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Με κόσμο στη Λιβαδειά - Πώς θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων
- ΑΕΚ: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Σαχτάρ!
- Το μήνυμα του Γιάρεμτσουκ: «Χαρούμενος που παίζω μπροστά σε αυτούς τους απίστευτους φιλάθλους»
- Η ξεχωριστή αφιέρωση του Γκονζάλες: «Μαμά για σένα και για το Μεξικό!»
- ΟΦΗ: Νίκησε τη Χάιντουκ με γκολ του Βλαστού στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ιστορίας του
