Βίρτους Μπολόνια: Οριστικά δικός της ο Ντάνιελ Χάκετ!

Ο Ντάνιελ Χάκετ διευθέτησε το ζήτημα της αποχώρησής του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πλέον είναι θέμα χρόνου να ενταχθεί κι επισήμως στο δυναμικό της Βίρτους Μπολόνια.

Ο επαναπατρισμός του Ντάνιελ Χάκετ για λογαριασμό της Βίρτους Μπολόνια είναι πλέον θέμα χρόνου, καθώς την Πέμπτη (03/03) ο Ιταλός διεθνής έριξε και τυπικά τους τίτλους τέλους της συνεργασίας του με τη «ρωσική αρκούδα», όπως αναμενόταν να συμβεί μετά τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Ο άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού είχε συμβόλαιο με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έως το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο οι επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής επί ουκρανικού εδάφους τον ώθησαν (όπως και τους περισσέρους συμπαίκτες του) μακριά από την πρωτεύουσα της Ρωσίας, από την οποία άλλωστε είχε ήδη αποχωρήσει μαζί με την οικογένειά του.

Κατόπιν τούτου, ο Χάκετ αναμένεται να επιστρέψει στην Ιταλία προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθειες της Βίρτους Μπολόνια για επιστροφή στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με τις δύο πλεύρες να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία για την έναρξη της συνεργασίας τους.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News