ΝΒΑ: Οι Πέλικανς φόρεσαν κάλτσες στα χρώματα της Ουκρανίας

Ως ένδειξη στήριξης στην Ουκρανία, οι Νιού Όρλεαν Πέλικανς, φόρεσαν κάλτσες στα χρώματα της χώρας

Αθλητές και ομάδες από όλα τα σημεία του πλανήτη δείχνουν την στηριξή τους στην Ουκρανία, η οποία βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.

Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του ΝΒΑ και πιο συγκεκριμένα των Πέλικανς, να στείλουν το δικό τους μήνυμα για τα όσα συμβαίνουν μετά την επίθεση της Ρωσίας.

Στην αναμέτρηση κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς, οι παίκτες των Πέλικανς φόρεσαν κάλτσες σε κίτρινο χρώμα, ως ένδειξη συμπαράστασης στην Ουκρανία.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Γιόνας Βαλαντσιούνας ρωτήθηκε για τις κάλτσες των παικτών. «Είναι δύσκολο να μιλάμε γι αυτό το θέμα, δεδομένου ότι διάφορα μη φυσιολογικά πράγματα συμβαίνουν εκεί (σ.σ.: στην Ουκρανία). Προσπαθούμε απλά να δώσουμε περισσότερη προσοχή σε αυτά, ο εχθρός είναι ακόμη έξω, αθώοι σκοτώνονται.

Όλος ο κόσμος μιλάει για κυρώσεις, για υποστήριξη, για προσευχές, αλλά κάτι άλλο πρέπει να γίνει επειδή ο πόλεμος εξακολουθεί να μαίνεται. Όλος ο πλανήτης πρέπει να το δει αυτό. Είναι δύσκολο να μιλάμε γι αυτό, αλλά είναι σημαντικό να δώσουμε προσοχή στον ουκρανικό λαό», δήλωσε.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News