Ράσελ Γουέστμπρουκ: Απάντησε σε φίλαθλο των Σπερς που τον αποκάλεσε «Westbrick»
Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ άνοιξε διάλογο με φίλαθλο των Σαν Αντόνιο Σπερς που τον αποκάλεσε «Westbrick».
Δεν… άντεξε σε όσα άκουσε από τους φιλάθλους και… απάντησε. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, περί ου ο λόγος, μπήκε ξανά στο «στόχαστρο» φιλάθλων αντίπαλης ομάδας, αυτή τη φορά των Σπερς, οι οποίοι τον «στόλιζαν» με διάφορους χαρακτηρισμούς στη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Λέικερς.
Μάλιστα, κάποιοι πιο… πονηροί, θέλησαν να κάνουν «λογοπαίγνιο» με το επίθετό του, παραφράζοντάς το σε «Westbrick», ένεκα της αστοχίας του στα σουτ μέσης και μακρινής απόστασης.
Ο «Russ», όμως, δεν σήκωσε μύγα στο σπαθί του και άνοιξε διάλογο με κάποιον από την κερκίδα, λέγοντάς του να μη δείχνει ασέβεια στο επίθετό του.
Για την ιστορία, ο Γουέστμπρουκ ολοκλήρωσε το ματς με στατιστική στις παρυφές του triple-double (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ), ωστόσο ήταν ξανά αρκετά άστοχος στα σουτ (5/14 εντός πεδιάς, 0/2 τρίποντα, 7/13 βολές).
Russ wasn’t having the disrespect ?
(via @s_universal) pic.twitter.com/s4Vc0WqlUT
— Bleacher Report (@BleacherReport) March 8, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: NBA: Άνετα τους Μπουλς οι Σίξερς με «οδοστρωτήρα» Εμπίντ – Σημαντικές νίκες για Χιτ και Μάβερικς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛεΜπρόν Τζέιμς: Με κουκούλα, γυαλί και ποπ κορν στο ματς Σπερς – Λέικερς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Αυτό είναι το πλάνο του για τη Ρεν
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: «Σκασμένος» ο Ηλιόπουλος!
- Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ: Το πρώτο μεγάλο βήμα με την εθνική Πορτογαλίας – Κλήθηκε στην Κ17!
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Περνάτε με το αυτοκίνητο μέσα από λακκούβα και βρέχετε πεζό; Το πρόστιμο που σας περιμένει
