Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Χωρίς πέντε παίκτες κόντρα στο Περιστέρι
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει συνηθίζει να ζει με τις απουσίες του και απέναντι στο Περιστέρι δεν θα έχει τους Μαντζούκα, Καββαδά, Ρος, Γιόβιτς, Παπαπέτρου.
Οι «πράσινοι» έχουν αγωνιστική υποχρέωση με αντίπαλο το Περιστέρι το βράδυ της Κυριακής (20.00) για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά τα προβλήματα συνεχίζουν με την ομάδα να έχει μια πεντάδα απουσίες.
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν έχει καταφέρει εδώ και 15 μέρες να κάνει μια ολοκληρωμένη προπόνηση με τους… πονοκεφάλους να ταλανίζουν τον Δημήτρη Πρίφτη. Οι «πράσινοι» θέλουν να τεστάρουν δυνάμεις ενόψει ΣΕΦ κόντρα στο Περιστέρι, αλλά αυτό θεωρείται ανέφικτο. Πως άλλωστε από τη στιγμή που έχουν ακόμα απουσίες. Για να γίνουμε συγκεκριμένοι εκτός αγώνα έχουν τεθεί οι Μαντζούκας, Καββαδάς, Ρος που ταλαιπωρούνται από ίωση και έτσι δεν έχουν προπονηθεί τις τελευταίες μέρες. Μέσα σε αυτούς προσθέστε και τους απόντες Γιόβιτς, Παπαπέτρου.
Από εκεί και πέρα, λίγο πριν το τζάμπολ θα αποφασιστεί για το αν θα αγωνιστούν οι Μέικον-Μποχωρίδης που έκαναν ένα μέρος του προγράμματος της προπόνησης. Θυμίζουμε ότι ο Ελληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Εκτός δράσης εφτά παίκτες, έγιναν ατομικές προπονήσεις!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
