Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Με Μέικον και Μποχωρίδη στην… δεκάδα με Περιστέρι!

Ο Ντάριλ Μέικον και ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι στη… δεκάδα του αγώνα με το Περιστέρι. Αντίθετα εκτός είναι οι Μαντζούκας, Καββαδάς, Παπαπέτρου, Γιόβιτς, Ρος.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αντιμετωπίσει στις 20.00 το Περιστέρι με τον Ντάριλ Μέικον να συμπεριλαμβάνεται στη δεκάδα, όπως και ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Εκτός έμειναν οι Μαντζούκας, Καββαδάς, Παπαπέτρου, Γιόβιτς, Ρος.

Οι «πράσινοι» έχουν αγωνιστική υποχρέωση κόντρα στο Περιστέρι στο ΟΑΚΑ και φυσικά θα έχουν πάλι τις απουσίες τους. Συγκεκριμένα μια πεντάδα παικτών είναι στα… πιτς και δεν μπορούν να βοηθήσουν τον Δημήτρη Πρίφτη και τους συμπαίκτες τους. Συγκεκριμένα εκτός αγώνα είναι οι Μαντζούκας, Καββαδάς, Ρος που ταλαιπωρούνται από ίωση και δεν προπονήθηκαν τις τελευταίες ημέρες ενώ ακόμα εκτός παραμένουν οι Γιόβιτς-Παπαπέτρου.

Αντίθετα στη… δεκάδα των «πρασίνων» βρίσκονται οι Ντάριλ Μέικον, Λευτέρης Μποχωρίδης και έτσι ο Δημήτρης Πρίφτης θα έχει δύο έξτρα ενισχύσεις στους γκαρντ. Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Νεμάνια Νέντοβιτς, Οκάρο Γουάιτ, Τζέρεμι Εβανς, Νίκος Χουγκάζ, Λεωνίδας Κασελάκης και οι Εμμανουήλ Δήμου, Νεοκλής Αβδάλας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News