Κέι Σι Ρίβερς: «Αν ασχοληθείτε με τα παιδιά μου ξανά, θα έχουμε πρόβλημα»

Κέι Σι Ρίβερς: «Αν ασχοληθείτε με τα παιδιά μου ξανά θα έχουμε πρόβλημα»

Ο Κέι Σι Ρίβερς κατέστησε ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί ξανά προσβολές από ανώνυμους «πολεμιστές» του πληκτρολογίου σε φωτογραφίες που αφορούν τα παιδιά του.

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ υπέστη ήττα στο ντέρμπι με τη Χάποελ Χάιφα (73-71), κάτι που πυροδότησε έντονες αντιδράσεις από «θερμόαιμους» υποστηρικτές της ομάδας της πρωτεύουσας του Ισραήλ.

Η… μπάλα πήρε και τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος έγινε αποδέκτης πολλών προσβλητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό, βέβαια, διόλου τον απασχόλησε.

Ωστόσο, κάποιοι ξεπέρασαν κάθε… λεπτή γραμμή και προχώρησαν σε χαρακτηρισμούς ακόμα και για τα παιδιά του Αμερικανού φόργουορντ, ο οποίος φυσικά δεν άφησε ασχολίαστα αυτού του είδους τα σχόλια και έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους τα έγραψαν.

«Είναι πολύ αστείο πως όταν κερδίζεις είναι ήσυχα. Τη στιγμή που χάνεις ένα παιχνίδι εμφανίζονται οι πολεμιστές των social media με όλες αυτές τις αηδίες που έχουν να πουν. Για δική σας ενημέρωση, μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε σε μένα, δεν με νοιάζει, αλλά τη στιγμή που αρχίζετε να σχολιάζετε κάτω από φωτογραφίες με τα παιδιά μου και γράφετε διάφορα ονόματα, θα έχουμε πρόβλημα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News