Zάιον Γουίλιαμσον: Χάνει ολόκληρη την σεζόν στους Πέλικανς
Εκτός για όλη τη σεζόν θα μείνει ο Ζάιον Γουίλιαμσον όπως όλα δείχνουν, καθώς η αποθεραπεία του μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε δεν πηγαίνει όπως θα περίμεναν οι άνθρωποι της Νέας Ορλεάνης.
Ο Ζάιον Γουίλιαμσον έχει χάσει φέτος όλα τα παιχνίδα της ομάδας του, ενώ η επάνοδός του έχει αναβληθεί ουκ ολίγες φορές μέσα στη χρονιά που διανύουμε.
Όπως αναφέρει ο Σαμς Σαράνια, ο δυναμικός φόργουορντ δεν αναμένεται να γωνιστεί για φέτος αφού δεν είναι ακόμη έτοιμος, ενώ και οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να ρισκάρουν κάποια υποτροπή.
Zion Williamson is not expected to return to the court this season as he continues to recover from foot surgery, per @ShamsCharania pic.twitter.com/LrnJkg42Cl
— Bleacher Report (@BleacherReport) March 21, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
