Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Με Παπαπέτρου ύστερα από δύο μήνες αλλά χωρίς Μποχωρίδη και Γιόβιτς κόντρα στον ΠΑΟΚ
Με Παπαπέτρου, αλλά χωρίς Γιόβιτς και Μποχωρίδη ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ.
Τα προβλήματα συνεχίζονται για τον Δημήτρη Πρίφτη, αφού ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ (26/3 – 22:00) δεν μπορεί να υπολογίζει στους δύο γκαρντ του, τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Στέφαν Γιόβιτς.
Ο Σέρβος παραμένει εκτός το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν κατάφερε να προπονηθεί σήμερα και θα μείνει εκτός από το παιχνίδι κόντρα στον «Δικέφαλο», ένεκα και των ενοχλήσεων στον καρπό που τον ταλαιπωρούν από την περασμένη εβδομάδα.
Ωστόσο ο προπονητής του Παναθηναϊκού υπολογίζει κανονικά στον Ιωάννη Παπαπέτρου που θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση μετά την 28η του Γενάρη και το παιχνίδι με την Μπασκόνια, λόγω της εγχείρησης που έκανε στη μύτη και θα αγωνιστεί κανονικά.
Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Χριστοδούλου, ενώ οι Θεσσαλονικείς έχουν αποχαιρετήσει από την προηγούμενη εβδομάδα τον Τζόουνς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Χριστοδούλου απέναντι στον Παναθηναϊκό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: O Παπαπέτρου επιστρέφει με ΠΑΟΚ – Κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
