Άρης BC: Αν μπορούσε θα είχε ήδη ανανεώσει το συμβόλαιο του Καστρίτη!

Άρης BC: Αν μπορούσε θα είχε ήδη ανανεώσει το συμβόλαιο του Καστρίτη μετά την πετυχημένη παρουσία στην Βasket League

Ο Άρης κάνει σπουδαία προσπάθεια και εξαιρετική σεζόν στη φετινή Basket League, αντιμετωπίζοντας μεγάλα οικονομικά προβλήματα και διαθέτοντας ίσως το πιο φτηνό ρόστερ της κατηγορίας. 

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει δικαιώσει απόλυτα τους ανθρώπους του Άρη για την επιλογή τους και με το αποτέλεσμα στο παρκέ, αλλά και με το στήσιμο μιας ομάδας με παίκτες που έχουν τεράστιο ταλέντο και παίζουν πρώτα για το σύνολο και μετά για τους εαυτούς τους. 

Ο Άρης έχει κάνει ήδη την υπέρβασή του και είναι προφανές και αυτονόητο ότι η διοίκηση θέλει να συνεχίσει με τον Καστρίτη και τη νέα σεζόν. Για την ακρίβεια, θα είχε ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό του αν είχε αυτή τη δυνατότητα. Δεν την έχει όμως ακόμα. Ουσιαστική συζήτηση δεν έχει γίνει ακόμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, επειδή η ΚΑΕ Άρης έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα και εννοούμε τα χρέη του παρελθόντος. 

Καθώς τρέχει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και ο κόσμος βάζει πλάτη για να συγκεντρωθούν χρήματα, μόλις βολέψουν οι καταστάσεις τότε θα γίνει και η σχετική πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του κόουτς Καστρίτη και με βελτιωμένες αποδοχές, όπως είναι το σωστό. 

Μέχρι τότε όλοι στον Άρη συνεχίζουν την προσπάθεια ο καθένας από το δικό του πόστο. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Χάρη Παπαγεωργίου στην ΕΡΤ3: «Το καλοκαίρι κάναμε σωστή επιλογή στο θέμα του προπονητή. Είμαι ενθουσιασμένος με τον Γιάννη Καστρίτη, είναι στην αφρόκρεμα των νέων προπονητών, έχει δικαιώσει την επιλογή της διοίκησης. Κάναμε σωστές επιλογές παικτών, το μπάτζετ που είχαμε ήταν το πιο μικρό της κατηγορίας, η ομάδα παρουσιάζει ωραίο αποτέλεσμα στο γήπεδο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News