Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πήρε θέση για τη «σκούπα» στον Παναθηναϊκό

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι στης Basket League υπήρξαν ραγδαίες. Δημήτρης Πρίφτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Νίκος Παππάς και Τάκης Τριαντόπουλος βρέθηκαν εκτός ΚΑΕ ενώ επέστρεψε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος ήταν πίσω από το άδειασμα των τεσσάρων, εξήγησε με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

«Να έχεις βγει ξεκάθαρα και να λες πωλείται η ΚΑΕ και να μην υπάρχει η παραμικρή πρόταση από Παναθηναϊκάρες και μη… Ούτε μισή. Μόνο κάτι fundάσματα.

Να έχεις δώσει εν λευκώ τα κλειδιά του αγωνιστικού σε αυτούς που αν γινόταν δημοψήφισμα “ποιος θες να τρέξει τον Παναθηναϊκό;” θα έπαιρναν το 101%. Κι αυτοί αντί να στήσουν ένα μπασκετικό project για το παρόν και το μέλλον, φτιάχνουν ένα συνονθύλευμα με… 8 ξένους, σε μια περίοδο που λόγω συνθηκών στόχος δεν είναι η Ευρώπης, αλλά να χτιστεί κάτι υγιές.

Να έχεις μια εικόνα που δεν συνάδει με το μέγεθος του Παναθηναϊκού και μήνες τώρα δεν υπάρχει καμία βελτίωση. Και να στηρίζεις εμμονικά τις επιλογές που ξεκάθαρα δεν σου έχουν βγει.

Να έχεις δώσει εν λευκώ τη διαχείριση των οικονομικών στον πιο στενό σου συνεργάτη με ξεκάθαρη εντολή έσοδα – έξοδα κι αυτός να σε αναγκάζει λόγω αστοχιών να βάλεις και 3 εκατ. σε μια σεζόν που διασύρεσαι εντός γηπέδου από ομάδες με υποπολλαπλάσια μπάτζετ στην Ευρώπης κι αγκομαχείς για να νικήσεις τις “μικρές” ομάδες στην Ελλάδα… Ναι λοιπόν για όποιον δεν το ξέρει η φετινή χρονιά μου έχει κοστίσει ήδη 3 εκατ. ευρώ!

Και μετά από αυτά αντί να αφήνεις τους αποκλειστικά υπεύθυνους να επωμιστούν τις συνέπειες μέχρι τέλους, να τις παίρνεις πάνω σου ελπίζοντας σε πιθανή αλλαγή εικόνας ενόψει τελικών, αλλά κυρίως για να χτιστεί σωστά η επόμενη χρονιά.

Και να τα ακούς και από πάνω».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News