ΝΒΑ: Μίντλετον και Μπούκερ βάζουν... φωτιά στις μάχες των playoffs

ΝΒΑ: Μίντλετον και Μπούκερ βάζουν… φωτιά στις μάχες των playoffs και οι Μιλγουόκι Μπακς, Φοίνιξ Σανς ψάχνουν τρόπους να ανακτήσουν το πλεονέκτημα στις σειρές τους χωρίς τους σταρ τους!

Τα φετινά playoffs του NBA έχουν σημαδευτεί από τραυματισμούς που μπορεί να μην κρίνουν… την έκβαση ορισμένων σειρών, αλλά δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στη διαχείρισή τους.

Ο Κρις Μίντλετον ήταν ο τελευταίος που έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας προίκα έναν τραυματισμό, που αποδείχθηκε πολύ σοβαρός. Οι Μιλγουόκι Μπακς όχι απλά ηττήθηκαν από τους Σικάγο Μπουλς στην έδρα τους, αλλά είδαν τον Μίντλετον να μένει εκτός για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.

Κάτι που σημαίνει πως ακόμα και αν τα «ελάφια» του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποκλείσουν τους Μπουλς, θα χάσουν τον σταρ τους έως και τα ημιτελικά, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη τη συνέχεια.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι έτεροι περσινοί φιναλίστ, Φοίνιξ Σανς, με τον Ντέβιν Μπούκερ να αποχωρεί έχοντας τραυματιστεί στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού. Ο γκαρντ των «ήλιων» θα μπει στα πιτς για 2-3 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα του θα πρέπει να πάρει πίσω την έδρα χωρίς αυτόν απέναντι στους Πέλικανς.

Θυμίζουμε πως ένας ακόμα σταρ του NBA, ο Λούκα Ντόνσιτς είχε μείνει εκτός δράσης για τα δύο πρώτα παιχνίδια των Ντάλας Μάβερικς κόντρα στους Τζαζ, επίσης σε μία σειρά που είναι καρφωμένη στην ισοπαλία του 1-1, με τις πρώτες πληροφορίες εξ Αμερικής να κάνουν λόγο για είσοδο του Σλοβένου στο Game3!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News