Ολυμπιακός Μεταγραφές: Κόκκινος ο Ταρίκ Μπλακ!

Ο Ολυμπιακός πυροδοτεί νέα μεταγραφική βόμβα το φετινό καλοκαίρι, καθώς έντυσε στα ερυθρόλευκα τον Ταρίκ Μπλακ ολοκληρώνοντας μια γραμμή ψηλών που προκαλεί… δέος! 

Η πειραϊκή ΚΑΕ ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής την απόκτηση του ιδιαίτερα θεαματικού σέντερ (που είχε τρελάνει κόσμο στην παρθενική του σεζόν στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Μακάμπι) και πλέον δημιουργεί μια τριάδα ψηλών στη θέση του σέντερ με Φαλ, Μπολομπόι, Μπλακ ιδιαίτερα ψηλών απαιτήσεων! 

Μετά τη μη θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων με τον Κώστα Αντετοκούνμπο, οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα και επαναφέρουν στα παρκέ της Ευρωλίγκας έναν παίκτη που έχει αποδείξει τι μπορεί να δώσει όταν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Κι αυτό θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του. Να επαναφέρουν τον Μπλακ στα γνωστά του στάνταρντς μετά από μια μέτρια σεζόν που ολοκλήρωσε με τη φανέλα της Μπαχτσεσεχίρ στην Τουρκία.   

Πλέον οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα πορευτούν με ρόστερ εφτά ξένων (Γουόκαπ, Κάνααν, ΜακΚίσικ, Πίτερς, Μπολομπόι, Φαλ, Μπλακ) ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και έξτρα προσκήκη ταλαντούχου Έλληνα για να ολοκληρωθεί το παζλ. 

Ο Μπλακ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News