Δημήτρης Πρίφτης: «Ντροπή για όλους μας ο τρόπος που εμφανιστήκαμε»

Ο Παναθηναϊκός ισοπεδώθηκε στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό και ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν αρκετά καυστικός, χαρακτηρίζοντας ντροπιαστική την εμφάνιση αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη

«Ήταν ντροπιαστικός ο τρόπος με τον οποίο εμφανιστήκαμε στην πρώτη περίοδο του αγώνα. Ντροπή για όλους μας. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω, ήμασταν πολύ κακοί».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη τύπου ο Πρίφτης δήλωσε: «Προφανώς, είναι μια πολύ δύσκολη και σκληρή βραδιά για εμάς. Ο τρόπος που μπήκαμε στο παρκέ στο 1ο δεκάλεπτο ήταν απαράδεκτος. Αν και προσπαθήσαμε στα υπόλοιπα δεκάλεπτα και υπήρξε ισορροπία στο σκορ, αυτή η εμφάνιση στην 1η περίοδο ήταν τόσο κακή, που δεν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο στο ματς».

Για το αν έχει εξήγηση για το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού: «Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορούμε να πούμε. Δεν έχω να πω πάρα πολλά. Ό,τι είναι να πούμε, θα το πούμε μεταξύ μας. Προφανώς και πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Αν κάνετε και εσείς κριτική σε κάποια κομμάτια θα βρείτε πολλά. Δεν έχω να πω κάτι. Προφανώς υπάρχουν εξηγήσεις. Αλλά, πρέπει να τα αναλύσουμε μόνοι μας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News