Παναθηναϊκός: «Όχι» του Αλβέρτη στην πρόταση Γιαννακόπουλου και τέλος εποχής!

Η νέα εποχή που φαίνεται ότι μπαίνει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός ξεκινά χωρίς μια εμβληματική φιγούρα της ομάδας.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, που από διάφορα πόστα (παίκτης, προπονητής, παράγοντας) υπηρετεί τον Παναθηναϊκό από το 1990, δεν αποδέχτηκε την πρόταση να αναλάβει γενικός αρχηγός. Το πρωί της Τετάρτης (13/4) συναντήθηκε με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, πήγαν μαζί στην προπόνηση και αποχαιρέτησαν τους παίκτες.

«Μόνο περηφάνια τιμή και αγάπη για την ομάδα. Οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι καθαρά προσωπικοί» δήλωσε ο «Φράγκι».

Ο Αλβέρτης μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό από την ομάδα της Γλυφάδας το 1990. Συμμετείχε σε όλες μεγάλες πορείες και τους τίτλους του Τριφυλλιού και το καλοκαίρι θα συμπλήρωνε 32 χρόνια παρουσίας.

Η αποχώρησή του σηματοδοτεί ένα τέλος μια θριαμβευτικής, για τον Παναθηναϊκό, εποχής και έρχεται να προστεθει στις απομακρύνσεις των Πρίφτη, Διαμαντίδη, Τριαντόπουλου και Παππά.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ γνωστοποίησε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, αποδεχόμενος την παραίτησή του “Φράγκι”.

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σεβόμενη το προσωπικό θέμα του Φραγκίσκου Αλβέρτη δεν θα μπορούσε παρά να κάνει αποδεκτή την παραίτησή του και να του ευχηθεί το ζήτημα αυτό να έχει ευτυχή κατάληξη. Η πόρτα του Παναθηναϊκού θα είναι πάντα ανοιχτή για τον παντοτινό αρχηγό του”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Τσουνάμι! Τέλος οι Πρίφτης, Διαμαντίδης, Τριαντόπουλος, Παππάς, το κουμάντο στον Πεδουλάκη!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News