Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Μετράει αντίστροφα ο Παπαπέτρου

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ περιμένει πως και πως την επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος αρχίζει και μετράει αντίστροφα ώστε να πατήσει ξανά στο παρκέ.

Οι «πράσινοι» ήταν αναγκασμένοι να πορευθούν για σοβαρό χρονικό διάστημα χωρίς τη παρουσία του Παπαπέτρου, αλλά πλέον η επιστροφή του δεν θα αργήσει να έρθει.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε υποβληθεί σε ενδοσκοπική επέμβαση στη μύτη στις 31 Γενάρη για να μπορέσει να ξεπεράσει την ιγμορίτιδα που τον ταλαιπωρούσε αρκετό καιρό. Ετσι μεταξύ άλλων ο αρχηγός των «πρασίνων» έχασε και το φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδας, παρά το γεγονός πως πήγε ακτοπλοϊκώς για να δώσει τη δική του στήριξη.

Η επιστροφή του στο παρκέ δεν θα αργήσει. Ο Ελληνας φόργουορντ ήταν στο ΟΑΚΑ και ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα ενώ έκανε και το δικό του ζέσταμα ώστε να μπορέσει σταδιακά να βρει τον δικό του ρυθμό. Φυσικά ακόμα δεν έχει μπει σε πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει επαφή με τους συμπαίκτες του. Όμως και αυτό είναι θέμα χρόνου. Η αποθεραπεία του και το ειδικό του πρόγραμμα πάει περίφημα και βάσει χρονοδιαγράμματος από την μεθεπόμενη Δευτέρα (7/3) αναμένεται να είναι στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη. Αλλωστε ήταν κάτι που είχε προαναγγείλει και στο sportday.gr Φάιναλ Φορ κυπέλλου Ελλάδας: Το μήνυμα του Ιωάννη Παπαπέτρου στο sportday.gr

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News