ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Έξαλλος Τζοέλ Μπόλομποϊ - «Φύγετε από εδώ, εκβιάζετε»

Σχεδόν δύο μήνες πέρασαν από τότε που παίκτες της ομάδας μπάσκετ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποχώρησαν από την ομάδα λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Μεταξύ αυτών και ο Τζοέλ Μπόλομποϊ, ο οποίος πλέον καλείται από την ομάδα της Μόσχας να επιστρέψει διαφορετικά θα πρέπει να καταβάλει χρήματα στην ΤΣΣΚΑ, σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται η πλευρά του Ρωσικού συλλόγου.

Ο Αμερικανός όχι απλώς δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει, αλλά είναι και έξαλλος σε σημείο να απαντά δημόσια μέσω των social media και να καταλογίζει εκβιασμό στην πρώην ομάδα του.

Απευθυνόμενος στη «ρωσική αρκούδα», ο Μπόλομποϊ αφού δημοσιοποίησε το e-mail με το οποίο η ΤΣΣΚΑ απαιτεί να επιστρέψει έως την 1η Μάη, αναφέρει: «Φύγετε από εδώ. Σας έχω πει ήδη πως δεν επιστρέφω. Ο τρόπος που αποφασίζετε να φέρετε τους παίκτες πίσω είναι με το να τους εκβιάζετε και να προσπαθείτε να τους τιμωρήσετε. Μου είπατε, όπως και σε όλη την ομάδα ότι μπορούμε να φύγουμε και πως λόγω της κατάστασης ανάμεσα στην Ουκρανία και την Ρωσία, δείχνετε κατανόηση».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News