Μπρούκλιν Νετς: Ο Χάρντεν θέλει Σίξερς, αλλά δεν έχει κάνει επίσημο αίτημα ανταλλαγής

Μπρούκλιν Νετς: Ο Τζέιμς Χάρντεν θέλει να αποχωρήσει από τους Μπρούκλιν Νετς και να συνεχίσει στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, αλλά μέχρι στιγμής ο ίδιος δεν έχει κάνει επίσημο αίτημα στην διοίκηση της ομάδας του για να γίνει ανταλλαγή.

Ο Τζέιμς Χάρντεν θέλει να αποχωρήσει από τους Μπρούκλιν Νετς και να συνεχίσει στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, αλλά μέχρι στιγμής ο ίδιος δεν έχει κάνει επίσημο αίτημα στην διοίκηση της ομάδας του για να γίνει ανταλλαγή.

Ο Χάρντεν θέλει να φύγει, αλλά φοβάται την αντίδραση του κόσμου

Εδώ και μέρες είναι γνωστές οι… τάσεις φυγής του Τζέιμς Χάρντεν από τους Μπρούκλιν Νετς, ο οποίος βλέπει την προοπτική των Φιλαδέλφεια Σίξερς πολύ ελκιστική.

Ωστόσο, ο έμπειρος γκαρντ δεν έχει κάνει ακόμα επίσημο αίτημα στην διοίκηση των Νετς για να γίνει ανταλλαγή, με λίγες ώρες ακόμα να απομένουν για το… κλείσιμο του «παραθύρου» των ανταλλγών στο NBA (22:00 ώρα Ελλάδας).

Σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Χάρντεν δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε επίσημο αίτημα, καθώς φοβάται την αντίδραση του κόσμου στο άκουσμα της είδησης ότι θα αποχωρήσει από δεύτερη ομάδα σε δύο σεζόν.

Οι Σίξερς πρέπει να χάσουν τον Χάρις για τον Χάρντεν

Ωστόσο, για να προχωρήσει οποιαδήποτε σκέψη Χάρντεν στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, θα πρέπει η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς θα πρέπει να αποχωριστεί τον Τομπάιας Χαρις.

Ο έμπειρος φόργουορντ βρίσκεται στον τρίτο χρόνο του πενταετούς συμβολαίου του, αξίας 180 εκατ. δολαρίων, με τους Σίξερς να πρέπει να κάνουν χώρο στο salary cap για να κάνουν δικό τους τον Χάρντεν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News