NBA: Ο Κρις Πολ αποβλήθηκε γιατί έκανε... τζαρτζάρισμα σε διαιτητή
Μπορεί οι Σανς να επικράτησαν τα ξημερώματα των Ρόκετς με 124-121, ωστόσο αυτό έγινε χωρίς την συνδρομή του Κρις Πολ για τα τελευταία λεπτά του αγώνα, αφού ο πλέι μέικερ της ομάδας του Φίξιν αποβλήθηκε.
Ο 36χρονος Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στο χέρι σε μία φάση και διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές για φάουλ. Αυτοί τον χρέωσαν με μία τεχνική ποινή για όσα τους είπε και λίγο μετά ο Πολ πήγε κι έπεσε με τον ώμο του πάνω στον έναν από τους διαιτητές της αναμέτρησης με αποτέλεσμα την αποβολή του από την συνέχεια του αγώνα.
Ο σταρ των Φίνιξ Σανς θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ζημιά που έχει υποστεί στο δεξί του χέρι όπως ανέφερε ο Κρις Χέινς.
Phoenix Suns star Chris Paul will undergo an MRI tomorrow morning on his right hand he injured tonight against Houston, league sources tell @YahooSports.
— Chris Haynes (@ChrisBHaynes) February 17, 2022
Δείτε το βίντεο με την απίστευτη κίνηση του Κρις Πολ που έφερε την αποβολή του:
Chris Paul just assaulted an official and was ejected. Pray for our Refs pic.twitter.com/wo5uEk7HIy
— Barstool Sports (@barstoolsports) February 17, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η ομάδα «του Ναν» και του... κόσμου της
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- ΠΑΟΚ: Με νίκη στο Βόλο πάει στο +14 σε σχέση με πέρυσι
- Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Ο πρώτος Μαροκινός που αρνείται τον τίτλο
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξανάνιωσε νικώντας το Νο 6 στο Μαϊάμι
