Final Four Kυπέλλου Ελλάδος: Προμηθέας - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - ΑΕΚ στα ημιτελικά

Final Four Kυπέλλου Ελλάδος: Η κληρωτίδα του Final Four δεν έβγαλε ντέρμπι «αιωνίων» με τον Προμηθέα να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να τίθεται αντιμέτωπος απέναντι στην ΑΕΚ.

Η κληρωτίδα του Final Four για το Κύπελλο Ελλάδος δεν έβγαλε ντέρμπι «αιωνίων» με τον Προμηθέα να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να τίθεται αντιμέτωπος απέναντι στην ΑΕΚ.

Μάλιστα ο αντίπαλος της ομάδας της Πάτρας, δηλαδή η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη προήλθε από τα χέρια του εκπροσώπου του Ολυμπιακού.

Στο άλλο ζευγάρι, ο Ολυμπιακός θα είναι ο τυπικά γηπεδούχος κόντρα στην ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες την τελευταία φορά το 2018 στον τελικό του θεσμού, με την «Ένωση» να κατακτά το τρόπαιο με 88-83.

Οι αγώνες του Final Four θα διεξαχθούν το τριήμερο 18-20 Φερβουαρίου στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ την τελευταία φορά που είχε ολοκληρωθεί ο θεσμός με Final Four ήταν το 2004, με την διοργάνωση να διεξάγεται στην Λαμία και τον Άρη να κατακτά το Κύπελλο, νικώντας στον τελικό τον Ολυμπιακό.

Το παρών στην κλήρωση έδωσαν, εκπροσωπόντας τις ομάδες οι Αλεξίου και Χήνας από την ΑΕΚ, Λεπενιώτης από τον Ολυμπιακό, Αλβέρτης, Διαμαντίδης, Καλαϊτζής και Ντίνος από τον Παναθηναϊκό και Μήλας, Τριανταφυλλίδης από τον Προμηθέα Πάτρας.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News