Κύπελλο Ελλάδας: Οι ομάδες του πρώτου Final Four μετά από 18 χρόνια

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Προμηθέας Πάτρας επικράτησε του ΠΑΟΚ (100-86) και προκρίθηκε στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας στα «Δύο Αοράκια», όπου περιμένουν ήδη Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

Ο Προμηθέας Πάτρας επικράτησε του ΠΑΟΚ (100-86) και προκρίθηκε στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας στα «Δύο Αοράκια», όπου περιμένουν ήδη Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

Η κλήρωση των ημιτελικών θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας (7/2, 13:00), στα γραφεία της ΕΟΚ, με την διαδικασία να μεταδίδεται μέσω Live Stream από το YouTube της Ομοσπονδίας.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά εδώ και 18 χρόνια που το Κύπελλο θα διεξαχθεί στη μορφή του Final Four, καθώς μέχρι πρότινος τα ημιτελικά διεξάγονταν στην έδρα των ομάδων και ο τελικός σε ουδέτερη. Την σεζόν 2003-2004 ο Άρης είχε κερδίσει στον τελικό του Final Four της Λαμίας τον Ολυμπιακό (73-70) και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας.

Έτσι, το μεσημέρι της Δευτέρας, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Προμηθέας Πάτρας θα μάθουν το ζευγάρωμα και θα κοντραριστούν στα «Δύο Αοράκια» το διήμερο 18-20 Φεβρουαρίου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News