Δολοφονία Άλκη: Συγκινεί ο πατέρας του - «Tους συγχωρώ και τους συλλυπούμαι που δεν γνώρισαν τον Άλκη»

Συγκλονίζει ο πατέρας του Άλκη από τον Καβάλα και το φιλικό με τη Δόξα Δράμας: «Δεν θέλω εκδίκηση, θέλω δικαιοσύνη»

Ο Αριστείδης Καμπανός, ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη, συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα ζωής. Από το γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη», όπου η Καβάλα αντιμετώπισε τη Δόξα Δράμας σε ένα φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Μετά από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη και την ανταπόκριση του Αντιπεριφειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, οι δύο ομάδες έπαιξαν για ένα ημίχρονο και κατέθεσαν συμβολικά από ένα λουλούδι στη μνήμη του Άλκη, παρουσία του πατέρα του, που βρήκε τη δύναμη να ταξιδέψει μέχρι την Καβάλα.

Άρης Καμπανός: «Δεν θέλω εκδίκηση, θέλω δικαιοσύνη»

Ακόμη περισσότερη δύναμη βρήκε όμως για να συγχωρήσει τους δολοφόνους του γιου του, σοκάροντας με το μεγαλείο του: «Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ, σ’ αυτήν την πόλη που είχε την ιδέα αυτού του αγώνα. Θα το κάνω αγώνα ζωής. Όχι πια βία στα γήπεδα. Όχι βία έξω από τα γήπεδα. Όλοι ενωμένοι, ο αγώνας είναι χαρά, πρέπει όλοι στο τέλος να χειροκροτούν και τους δύο αντιπάλους. Πρέπει να αλλάξουμε τα ήθη μας».

Σε ερώτηση αν αποδέχεται τη συγγνώμη των δραστών απάντησε: «Την αποδέχομαι την συγγνώμη. Θα ήθελα να τους δώσω το χέρι και να πω στους ίδιους συλλυπητήρια γιατί δεν είχαν την ευκαιρία να κάνουν τον Άλκη φίλο τους, για να δουν τι εξαίρετο παιδί ήταν. Δεν θέλω εκδίκηση,  δεν θέλω διχασμό και εμφύλιο, θέλω δικαιοσύνη», είπε ο Αριστείδης Καμπανός.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News