Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ο Φρέιρε έρχεται, τα παζάρια για Ντουάρτε και οι εκπλήξεις!

Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ο Φρέιρε έρχεται, τα παζάρια για Ντουάρτε ποιοι ακολουθούν και οι εκπλήξεις!

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί σήμερα τον Φρέιρε, το παλεύει για Ντουάρτε ενώ συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση επιθετικού και εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός είναι δραστήριος τελευταία στο μεταγραφικό παζάρι κι ετοιμάζεται να κλείσει πολλές σημαντικές υποθέσεις.

Ο Αντόνιο Κορδόν κάνει τις κινήσεις του για να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός. Ο Νικολάς Φρέιρε έκλεισε σε χρόνο ρεκόρ και σήμερα Κυριακή (23/7) θα είναι στην Αθήνα. Παραμένει στο κάδρο ο Ντομίνγκος Ντουάρτε ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Δεν είναι εύκολο το θέμα με τον Ντομίνγκος Ντουάρτε που η Χετάφε απέκτησε πέρσι από την Γρανάδα δίνοντας 750.000 ευρώ. Η ισπανική ομάδα ζητάει πάνω από 2 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να τα δώσει.

Ο Αντόνιο Κορδόν συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για να πετύχει την καλύτερη οικονομικά συμφωνία. Ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών είνσι σκληρός στα θέλω του και αν δεν βρει την άκρη θα στραφεί σε άλλη λύση.

Πάντως είναι δεδομένο πως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που γνωρίζεται με τον Ντουάρτε μίλησε μαζί του και ουσιαστικά έχουν συμφωνήσει. Κάτι που έχει κάνει και ο Κορδόν.

Τι γίνεται με τον Κάρλος Νέβα

Σχετικά με τον Κάρλος Νέβα αναμένονται σύντομα νέα. Οι συζητήσεις με την Γρανάδα έχουν γίνει και μένει να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό. Ο 27χρονος αριστερός μπακ έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες και περιμένει. Δεν αποκλείεται η υπόθεση του να δρομολογηθεί αναφορικά με το θέμα του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και την καλή πρόταση που έχει κάνει η Ναντ.

Ο Ολυμπιακός πάει άμεσα και για επιθετικό

Επόμενη κίνηση που είναι να γίνει άμεσα έχει να κάνει με την επίθεση. Ο Ολυμπιακός στοχεύει στον Μάρκος Αντρέ, τον οποίο θέλει και η Αλαβές και είναι σε επαφές με την Βαλένθια. Ο Βραζιλιάνος προπονείται με τους κομμένους της Βαλένθια και περιμένει.

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο κάδρο κι άλλους επιθετικούς, που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί. Υπάρχουν φήμες πως μια νέα δυνατή περίπτωση απασχολεί, με τον παίκτη να αγωνίζεται σε πρωτάθλημα της Λατινικής Αμερικής

Πάντως ο Μάριο Γκονζάλεθ, με τον οποίο συνδέθηκε ο Ολυμπιακός, παραχωρήθηκε από την Μπράγκα στην αμερικάνικη Λος Άντζελες.

Οι Κορδόν, Μαρτίνεθ ψάχνουν και για δεξί εξτρέμ

Παράλληλα ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της επίθεσης. Καθώς ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τον Πεπ Μπιελ. Ο οποίος πάντως δεν είναι κλασικός εξτρέμ. Η συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση είναι ιδιαίτερη καθώς ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει ονόματα. Κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα πάντως, αφού ο Κορδόν έχει κάνει τις επαφές του.

Οι Εζέ, Αλεξανδρόπουλος

Όσον αφορά για το κέντρο είναι ξεκάθαρο πως ήδη γίνονται επαφές. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αρέσει, με τις όποιες δυσκολίες έχει το θέμα του. Ίσως να υπάρξουν σύντομα νέα για τον διεθνή άσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Μια άλλη περίπτωση είναι ο Σαντιάγο Εζέ για τον οποίο ωστόσο η Ουρακάν αξιώνει μεγάλα ποσά. Πάνω από 5 εκατ. ευρώ, ίσως και 8 εκατ. ευρώ. Ποσά που ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να συζητήσει.

Λέγεται πως ο Κορδόν έκανε επαφές προτείνοντας συνιδιοκτησία, μπόνους συμμετοχές, ακόμα και δανεισμό με οψιόν αγοράς, κάτι που συνηθίζει. Από την άλλη πλευρά στον 21χρονο μέσο στόχευσε και η Άντερλεχτ που το έχει προχωρήσει με διάθεση να δώσει ένα μεγάλο ποσό, το οποίο πάντως δεν καλύπτει τις απαιτήσει της Ουρακάν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News