Άρης: Πείτε μου εσείς πως αυτό το πέναλτι δεν θα το έπαιρναν οι άλλοι τέσσερις…

Eurokinissi

Μία και μόνο φάση θα μπορούσε να είχε αλλάξει όλες τις ισορροπίες, αφού με πέναλτι και αποβολή στον Αθανασιάδη όλα θα ήταν διαφορετικά. Η ΚΕΔ όμως εξακολουθεί να μην «βλέπει» τον Άρη κι ο Άρης προφανώς δεν μπορεί να αντιδράσει

Ο Άρης πρέπει να δει τα δικά του θέματα, είμαστε σύμφωνοι. Το αγωνιστικό, τις μεταγραφές, τους τραυματισμούς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει σε κάθε ματς να πηγαίνει σαν πρόβατο σε σφαγή και μετά να λέει κι ευχαριστώ.

Οι ανακοινώσεις σε βάρος του Μπένετ συνεχίζονται, αλλά παρά τις συνεχόμενες… καληνύχτες, ο Βρετανός κοιμάται σαν πουλάκι. Κι επειδή το διακύβευμα αρχίζει να γίνεται όλο και μεγαλύτερο, να δούμε πως θα βγουν φέτος τα πλέι οφ.

Η φάση με την έξοδο του Αθανασιάδη, που γκρεμίζει τον Φαμπιάνο μπροστά στα μάτια του Πορτογάλου Γκοντίνιο είναι ξεκάθαρη. Πέναλτι και αποβολή. Στο χτεσινό ματς το VAR δεν μπήκε καν στον κόπο να στείλει τον διαιτητή στην οθόνη να εξετάσει κι ο ίδιος. Γίνεται κουβέντα αν πρόλαβε να αποκρούσει ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ πριν σωριάσει τον Φαμπιάνο. Το γεγονός ότι είναι επικίνδυνο παίξιμο δεν τοο βλέπει κανείς; Και τελικά ας πούμε για την ανάγκη της συζήτησης ότι είναι έτσι.

«Απαντήστε ότι θέλετε. Όλοι όμως το ξέρετε…»

Εσείς πιστεύετε ότι αυτό το πέναλτι δεν θα το έπαιρνε η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ; Ελάτε τώρα. Αναρωτηθείτε μόνοι σας με ειλικρίνεια. Και μετά απαντήστε ότι θέλετε. Όλοι όμως το ξέρετε.

Στη συγκεκριμένη φάση ο Άρης θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει και να είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα. Δεν ξέρω τι θα έκανε. Πολύ πιθανό να μην άντεχαν τα πόδια των 12 ποδοσφαιριστών του Άλαν Πάρντιου και να έχανε. Δεν θα το μάθουμε ποτέ όμως.

Αντ’ αυτού, ο Άρης έμεινε μετά από λίγο με δέκα παίκτες, εξαιτίας μιας αυστηρής πρώτης κίτρινης κάρτας στον Ετέμπο με το πρώτο σφύριγμα στο δεύτερο ημίχρονο.

Η διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη οφείλει να προστατεύσει τον Άρη. Ας αντιδράσει και με άλλους τρόπους. Προφανώς οι ανακοινώσεις δεν αποδίδουν. Διαφορετικά ο Άρης θα συνεχίσει να έχει τα ίδια αποτελέσματα. Και με ξένους και με Έλληνες.

Με ότι τραβάει η ψυχούλα του κυρίου Μπένετ…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News