Διαιτησία: Πού θα φάει μπακαλιάρο ο Μπένετ;

Twitter

Ο Παναγιώτης Γκαμπράνης σχολιάζει την… τουριστική νιρβάνα του Στιβ Μπένετ που θα απολαύσει με την ησυχία του τον μπακαλιάρο της 25ης Μαρτίου, θα δει την παρέλαση και μετά θα καταδεχτεί να συναντήσει τις ομάδες της Super League, τις οποίες αρνείτο να δει μέχρι σήμερα!

Ξέρει κανείς κανά καλό ταβερνάκι; Κανένα κουτούκι για παραδοσιακό μπακαλιάρο, που να θυμίζει λίγο και την πατρίδα με το πατροπαράδοτο fish ‘n chips; Αυτά είναι ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις.

Τι άλλο να θέλει ένας αρχιδιαιτητής την 25η Μαρτίου; Αντε να δει και την παρέλαση. Μήπως τον απασχολεί η αναβάθμιση της ελληνικής διαιτησίας; Μήπως να βρει elite διαιτητές για τα πλέι οφ; Μήπως να σχεδιάσει κανένα πλάνο πριν εκτροχιαστούν τα πλέι οφ, τη στιγμή που όλοι ανησυχούν πως αν συνεχιστεί η κατάσταση που επικρατεί, τότε το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει ποτέ; Μήπως να δώσει απαντήσεις για τα διαιτητικά «ταλέντα», που μπήκαν ξαφνικά στη ζωή μας την τελευταία αγωνιστική; Ποιος ασχολείται; Οι μέρες να κυλούν, ο μισθός να πέφτει…

Κανονικά θα έπρεπε να είχαν ήδη μαζευτεί όλοι σε ένα δωμάτιο και ο Μπένετ να δίνει εξηγήσεις από τα μεσάνυχτα της Κυριακής, αναζητώντας παράλληλα λύσεις να διορθώσει τα αδιόρθωτα. Τι στο καλό μπορεί να περιμένουν μια εβδομάδα μετά; Για ποιο λόγο; Για να ηρεμήσουν;

Μπορείτε να βάλετε τον εαυτό σας στη θέση του Μπένετ; Να φωνάζουν όλοι γύρω και να διαμαρτύρονται, να εκδίδονται ανακοινώσεις κάθε μία ώρα; Δεν θα έτρεχε ο ιδρώτας στο μέτωπό σας; Αλλά αυτά συμβαίνουν μάλλον σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν.

«Δεν θέλουν να έρθουν οι καλύτεροι, είναι μικρή η δεξαμενή με τους άριστους, άσε που είναι και ακριβοί, δεν βολεύουν οι ημερομηνίες, κάνω ότι μπορώ ρε παιδιά αλλά δεν έρχεται κανείς, βολευτείτε με τους Νταμπάνοβιτς, τους Αλ Χακίμιδες και τους Τζάγιες, το νεό αίμα της διαιτησίας, τους ρέφερι που θα απολαύσετε τα επόμενα χρόνια στο Champions League και στο Mundial». Είναι μερικές από τις δικαιολογίες που ακούγονται για να καλύψουν την ηχηρή απουσία των αξιολογημένων διαιτητών. Απίστευτα πράγματα.

Kαι το σύνθημα να δονεί κερκίδες και διαδρόμους:

Στην τσέπη τα λεφτά, elite διαιτητής,
δεν έρχεται Ελλάδα, δεν δέχεται κανείς.

Τελικά μπακαλιάρο βρήκαμε; Πιάσε και μια σκορδαλιά…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News