Αρης: «Μορόν λαβέ» – Ο Ισπανός εκτελεστής κι ο Αρης του μέγα πάθους!

«Ο Αρης θέλει μια νίκη-δήλωση, όχι μόνο για τους βαθμούς, αλλά για να στείλει μηνύματα και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση», σχολιάζαμε, μεταξύ άλλων, πριν από τη σέντρα και ο Παναγιώτης Γκαμπράνης αναρωτιέται αν ο Λόρεν Μορόν διαβάζει Sportday.gr.

Το πρώτο εντός έδρας ντέρμπι του Αρη μετά από 11 αγωνιστικές βάφτηκε κιτρινόμαυρο. Ο Αρης «έπνιξε» τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης, το τρικ του Ακη Μάντζιου πέτυχε με τον αμυντικό προσανατολισμό και τον χώρο στον Παναθηναϊκό δούλεψε και ο Μορόν ξεδίπλωσε για μία ακόμα φορά το σπουδαίο ταλέντο του.

Ο Αρης ήθελε όσο τίποτε άλλο τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μια μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο, που τον κρατάει ζωντανό και μπορεί να τον κάνει να πιστέψει ότι έχει μεγαλύτερες δυνατότητες.

Από το 65′ και μετά ο Αρης έπαιξε σαν να ήταν αυτός ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας και ο Παναθηναϊκός έδειχνε να τα έχει τελείως χαμένα, καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ο Αρης εξουδετέρωσε τους «πράσινους», που ουσιαστικά πάλευαν μόνο με τους Ιωαννίδη και Μπερνάρ και έφτασε σε μια τεράστια νίκη.

 Από αυτά που κρατάμε όταν έσβησαν τα φώτα στο Βικελίδης:

Τον απίστευτο πανηγυρισμό στο γκολ του Μορόν. Ποτέ ξανά δεν ακούστηκε τόσο δυνατά στο Χαριλάου το όνομα του σκόρερ.

Και την τρέλα του Ισπανού επιθετικού. Δεν φτάνει που κρατάει σχεδόν μόνος του όλο τον Αρη, που είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 7 γκολ και που σκοράρει με απίστευτη συνέπεια, μας τρόλαρε όλους μετά το παιχνίδι:

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, αλλά έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις από εμένα. Δεν μένω στο ότι σκόραρα σήμερα, αλλά στο ότι έχασα σημαντικές ευκαιρίες. Πάντα είμαι πιο απαιτητικός. Είχα την χαρά να σκοράρω αλλά μου μένουν οι ευκαιρίες που έχασα και αυτές δεν πρέπει να τις χάνω», είπε ο Μορόν, που θεωρεί ότι έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Λόρεν Μορόν, εμάς βρήκες;

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News