Ολυμπιακός: Μίτσελ ο πιο τυχερός ή ο πιο άτυχος προπονητής;

Μίτσελ πρεμιέρα
eurokinissi

Ο Σπύρος Γρομητσάρης αναρωτιέται πώς θα μπορεί σε κάθε ματς ο Μίτσελ να λέει σε σπουδαίους παίκτες του Ολυμπιακού: σόρι φίλε, δε χωράς στην αποστολή.

Ο Ατρόμητος είναι μία από τις καλές ομάδες της Super League ως τώρα. Και ο Ατρόμητος έκανε ΜΙΑ σημαντική ευκαιρία στο Γ.Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό στο 2-0 της 6ης αγωνιστικής. Έκανε ΜΙΑ ευκαιρία στον Ολυμπιακό που είχε νέο προπονητή ξανά στον πάγκο του, έστω κι αν ο Μίτσελ δεν είναι ακριβώς νέος στην ομάδα.

Στον Ολυμπιακό που ψάχνεται ακόμα και έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να γίνει αυτός που πρέπει και μπορεί. Στον Ολυμπιακό που είχε προβλήματα τραυματισμών και σημαντικές απουσίες. Στον Ολυμπιακό που έχει τόσους παίκτες που δεν χωράει στην αποστολή των αγώνων του σχεδόν μία… 18άδα. Και τι 18άδα.

Ο… αθεόφοβος και ο χαφ των 13 εκατ.

Αλήθεια, τι σοβαρή ανάλυση να κάνει κανείς στο Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-0; Ο πραγματικά καλός κόουτς Κόουλμαν έριχνε στο β’ ημίχρονο παίκτες όπως ο Τζαβίδας και ο Μαυρομμάτης και ο Μίτσελ… τράβαγε από τον πάγκο Βαλμπουενά (τι ματς έκανε ο αθεόφοβος σε 45 λεπτά!), Γκάρι Ροντρίγκες, Αγκιμπού και Αμπουμπακάρ Καμαρά και τον χαφ 13 εκατ.ευρώ Σαμασεκού! Και δεν έπαιξε ο Μαρσέλο και εκτός αποστολής είχε Χάμες και μια άλλη.. στρατιά υπερ παικτών.

Τελικά ο Μίτσελ είναι άτυχος ή τυχερός που έχει αυτόν τον… Γαλαξία αστέρων στα χέρια του; Μη βιαστείτε να απαντήσετε: τυχερός.  Πόσο εύκολο είναι να λες σε ΚΑΘΕ ματς σε σπουδαίους παίκτες: σόρι φίλε μένεις εκτός, δεν… χωράς;

Ομάδα προσωπικοτήτων και ποιότητας

Αυτός ο Ολυμπιακός είναι ένας Ολυμπιακός προσωπικοτήτων και ποιότητας που ξεχειλίζει. Ποιόν να πρωτοδιαλέξεις; Από ποιόν, αν είσαι αντίπαλος, να πρωτοφυλαχτείς; Δεν ξέρω αν θα καταφέρει αυτό το τεράστιο ρόστερ να γίνει 100% όσο ομάδα πρέπει. Θεωρητικά και πρακτικά μοιάζει δύσκολο. Αυτό που ξέρω είναι ότι σε κάθε ματς μπορεί για… πλάκα να το «καθαρίσει» και διαφορετικός παίκτης. Με τον Ατρόμητο ήταν ο Μπακαμπού που προφανώς είχε βοήθεια και από τους άλλους.

Σε άλλο ματς θα είναι κάποιος ή κάποιοι άλλοι. Μοιάζει βέβαιο ότι ο Μίτσελ θα προσπαθήσει να τους κρατήσει όλους στην… τσίτα και «ζεστούς»  για να μην απογοητεύονται και τα παρατάνε. Με τον Ολυμπιακό να καλείται να ανατρέψει μια σημαντική διαφορά εις βάρος του στη Super League, δεν θα περισσέψουν παίκτες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News