ΑΕΚ: Οργή λαού στο ΟΑΚΑ κατά Μελισσανίδη, παικτών – Συνθήματα κατά πάντων

«Καζάνι που βράζει» το Ολυμπιακό Στάδιο με τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ να αποδοκιμάζουν άγρια Μελισσανίδη, Παπαδόπουλο, στελέχη και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το φετινό ναυάγιο που οδήγησε στον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Η επίσκεψη των οργανωμένων στα γραφεία της ΠΑΕ τη Δευτέρα και η «απαίτηση» για παραιτήσεις όλων των στελεχών της εταιρίας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο στέλεχος της εταιρίας, αποτέλεσε απλά την αρχή της «έκρηξης» των οργανωμένων οπαδών της «Ένωσης».

Αρκετή ώρα πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League, το πέταλο του Ολυμπιακού Σταδίου «έστησε στον τοίχο» όλους όσοι κρίνει ότι ευθύνονται για το φετινό ναυάγιο της ομάδας και το βατερλό του ευρωπαϊκού αποκλεισμού.

Ο άνθρωπος που συγκέντρωσε τα περισσότερα πυρά ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ακολούθησαν ο στενός συνεργάτης του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Παναγιώτης Κονέ, ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ενώ από τη μήνη των οπαδών δεν γλίτωσαν και άλλα στελέχη της ΠΑΕ.

Ωστόσο, το ποτήρι της οργής ξεχείλισε μόλις έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το καθιερωμένο τους ζέσταμα. Η ιαχή «παίκτες μπ…δέλα βγάλτε τη φανέλα» συνόδευσε την έναρξη της προθέρμανσης με τον Παναγιώτη Τσιντώτα, τον Γιώργο Τζαβέλλα και τον Πέτρο Μάνταλο να γίνονται δέκτες συνθημάτων και άγριων αποδοκιμασιών.

Την ώρα, μάλιστα, που η ομάδα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο χορτάρι, οι οργανωμένοι οπαδοί ύψωσαν ένα πανό (που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν αναποδογυρισμένο για να μην φαίνεται το περιεχόμενό του) το οποίο έγραφε «Παίκτες, Στελέχη γαμ…νοι η ΑΕΚ δεν πεθαίνει – Μελισσανίδη ξύπνα ή φύγε».

Κλούβες, ΜΑΤ και μεγάλος φόβος στο ΟΑΚΑ

Το κλίμα, πάντως, στο Ολυμπιακό Στάδιο μύριζε… μπαρούτι από πολύ νωρίς. Παρά το γεγονός ότι η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν μεγάλη, παντού υπήρχαν διμοιρίες των ΜΑΤ για το φόβο των Ιουδαίων, ακόμη και μέσα στο ταρτάν του ΟΑΚΑ. Υπήρχαν τρεις κλούβες έξω από τη Θύρα των VIP και των δημοσιογραφικών θεωρείων, υπήρχε διμοιρία δίπλα στις θέσεις των δημοσιογράφων, σε πολλά σημεία του γηπέδου οι αστυνομικοί ήταν περισσότεροι από τους θεατές.

Απογοητευμένοι Αραούχο και Μάνταλος στον πάγκο

Καθ’ όλη τη διάρκεια των αποδοκιμασιών ακόμη και οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν εκτός αποστολής, όπως ο Πέτρος Μάνταλος και ο Σέρχιο Αραούχο παρακολουθούσαν απογοητευμένοι τα δρώμενα από τον πάγκο, με τον Έλληνα διεθνή μέσο να ακούει διαρκώς χυδαία συνθήματα από την εξέδρα. 

Οι δύο «κιτρινόμαυροι» άσοι, μάλιστα, κατευθύνθηκαν στα μπουθ του ΟΑΚΑ, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, παρακολουθώντας από εκεί τους οπαδούς της ΑΕΚ να υποδέχονται με άγριες αποδοκιμασίες και την εκφώνηση των ονομάτων της αρχικής ενδεκάδας της «Ένωσης». 

Ήταν, μάλιστα, μια από τις σπάνιες φορές που οι οργανωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων δεν έδειξαν να ασχολούνται καθόλου με τον Ολυμπιακό και φρόντισαν, μάλιστα, να εκφράσουν τα συναισθήματα αδιαφορίας τους με το σύνθημα «Πάρτε τον π…λο όλοι από εδώ, στα αρ…ια μας τον γράφουμε τον Ολυμπιακό»! Τα βέλη τους αυτή τη φορά αφορούσαν αποκλειστικά όσους κρίνονται ένοχοι για το φετινό ιστορικό βατερλό. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News