Ολυμπιακός - Μονακό: Τρελό πάρτι σε παρκέ και αποδυτήρια μετά την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός στο Final-4 και οι… φίλοι του στο παρκέ, μετά για να πανηγυρίσουν μία επική πρόκριση! Απίστευτες σκηνές στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το περίμεναν με ανυπομονησία οι φίλοι του Ολυμπιακού και η ομάδα το έκανε πράξη. Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί για 11η φορά στην ιστορία του στο Final-4 και οι φίλοι του δε θα μπορούσαν να μην το πανηγυρίσουν.

Οι εικόνες από το ΣΕΦ

Μόλις έγινε αντιληπτό πως η Μονακό ήταν αδύνατο να επιστρέψει στο τελευταίο λεπτό, τα καπνογόνα άναψαν και άπαντες βρέθηκαν μέσα στο παρκέ. Μάλιστα χρειάστηκε να γίνουν συστάσεις για να αποχωρήσουν με τη λήξη του αγώνα, όμως λίγο αργότερα, όταν και ολοκληρώθηκαν όλα, βρέθηκαν όλοι στο παρκέ και έγιναν ένα κουβάρι με τους παίκτες.

Σκηνές που δεν είναι τόσο πρωτόγνωρες για το ΣΕΦ, αφού έχει ξαναζήσει επικές προκρίσεις, αλλά κάθε φορά μοιάζουν μοναδικές, με ένα πραγματικό… ντελίριο χαράς να ποτίζει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το πάρτι βέβαια συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια, εκεί όπου παίκτες και σταφ έγιναν ένα, παρουσία και των αδερφών Αγγελόπουλων.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News