Παναθηναϊκός Aktor: Η «αφύπνιση» χρειάζεται… μαστίγιο και καρότο!

EUROKINISSI

Ηταν δίκαιο πέρα για πέρα και έγινε πράξη. Ο Παναθηναϊκός είχε απαράδεκτη εικόνα στο παρκέ κόντρα στον τρομερό Αρη και ο Αταμάν ετοιμάζεται να «ξυπνήσει» για τα καλά τους παίκτες του. Διότι ένας είναι ο δρόμος ενόψει της συνέχειας. Γράφει ο Μαρίνος Πρίντεζης.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και οι παίκτες του το γνωρίζουν καλά και θα το νιώσουν ξανά στο… πετσί τους την Τρίτη (6/2) όταν και θα είναι όλη την ημέρα στο γήπεδο. Ο Τούρκος κόουτς έχει μια σημαντική ευθύνη. Να επαναφέρει την ομάδα στους τίτλους. Εχει ευθύνη ενώπιον του κόσμου, της διοίκησης και αυτό προσπαθεί να κάνει. Βλέπει πράγματα που εμείς δεν τα βλέπουμε και είναι κάτι το φυσιολογικό. Οταν η ομάδα νίκησε την Αρμάνι, δεν ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε στο παρκέ και ήθελε κάτι καλύτερο εκτός έδρας. Δεν το είδε από τους παίκτες του. Ηρθε η «σφαλιάρα» από την Ζαλγκίρις και ο κόουτς Αταμάν τα… έψαλλε στα αποδυτήρια. Το καμπανάκι ήχησε καλά, αλλά δεν ακούστηκε όσο θα έπρεπε.

Κόντρα στον Αρη, εμφανίστηκε μόνο μία ομάδα. Ο Αρης. Ο Παναθηναϊκός Aktor δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ματς. Μόνο με μερικές εκλάμψεις χάρη στην αυτοθυσία του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Οι υπόλοιποι… τίποτα. Δικαίως ο κόουτς Αταμάν ήταν εκνευρισμένος. Πέραν της ώρας του αγώνα στην οποία αναφέρθηκε, έκανε και την αυτοκριτική του και φυσικά την Τρίτη οι «πράσινοι» θα καταλάβουν καλά που βρίσκονται. Πολύ περισσότερο θα έλεγα από κάθε άλλη φορά. Η ήττα από τον Αρη και το τέλος του αήττητου είναι το δέντρο, το δάσος είναι η εικόνα και το γεγονός πως υπάρχει το ματς με την Φενέρ την Παρασκευή, αλλά και το φάιναλ8 του κυπέλλου Ελλάδας. Απαιτείται «αφύπνιση» και η «αφύπνιση» έρχεται με μπόλικη δουλειά. Με ατελείωτες ώρες στο βίντεο και με πολύ προπόνηση.

Η ήττα από τον Αρη και το τέλος του αήττητου είναι το δέντρο, το δάσος είναι η εικόνα και το γεγονός πως υπάρχει το ματς με την Φενέρ την Παρασκευή, αλλά και το φάιναλ8 του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός Aktor βρίσκεται σε ένα «κομβικό» σημείο της σεζόν όπου κυνηγάει τα πλέι οφ και το αβαντάζ της έδρας και ταυτόχρονα θέλει να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Αν οι παίκτες παρουσιάζουν τέτοια χαλάρωση στο παρκέ, τότε θα είναι κρίμα γιατί μπορεί να «γκρεμίσουν» όσα καλά «έχτισαν» το «καυτό» Γενάρη στον οποίο ήταν συνεπείς. Καμία νίκη δεν έρχεται απλόχερα, αν δεν μοχθήσεις και ο Αρης έδωσε ένα καλό μάθημα στους «πράσινους» που ήταν «υπνωτισμένοι» και ίσως πίστεψαν με ένα «μαγικό» τρόπο πως θα χαμογελάσουν στο ρελαντί. Αμ… δε! Από την επόμενη προπόνηση θα είναι με φουλ τα… γκάζια για να αντιδράσουν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News