Παναθηναϊκός Aktor: Μια νύχτα… πράσινη και ονειρεμένη!

Το παιχνίδι της 10ης Οκτωβρίου κόντρα στην Μπάγερν θα έχει ιστορική σημασία για όσους δώσουν το παρών. Το υπερσύγχρονο ΟΑΚΑ θα «αγκαλιάσει» τον κόσμο και θα εντυπωσιάσει και τους αντιπάλους. Ο Μαρίνος Πρίντεζης γράφει για όσα θα ζήσουμε αυτή τη «μαγική» βραδιά.

Το έχω αναφέρει και άλλες φορές πως ο Παναθηναϊκός είναι σε άλλο επίπεδο. Εχει ξεπεράσει τα ευρωπαϊκά σύνορα και κινείται σε ρυθμούς ΝΒΑ. Στην ουσία πρωτοπορεί και αυτό είναι λογικό καθώς θέλει να προσφέρει πρωτόγνωρες ανέσεις στον κόσμο του. Είμαι βέβαιος πως όσοι δώσουν το παρών στο παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν θα νομίζουν πως είναι σε κάποιο γήπεδο της Αμερικής. Σε κάποιο γήπεδο ομάδας του ΝΒΑ. Όχι δεν υπερβάλλω. Το ΟΑΚΑ είναι… στολίδι. Εξωτερικά και φυσικά εσωτερικά. Το βράδυ της Δευτέρας έγινε και η πρώτη πρόβα ούτως ώστε να είναι όλα στην εντέλεια για να προσφέρουν ένα άκρως ελκυστικό… πακέτο στους φιλάθλους. Οι εικόνες που θα ζήσουμε θα ταξιδέψουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης όπως έγινε και με το έκτο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο.

Οι καινοτομίες θα είναι αμέτρητες και φυσικά εξωτερικά θα μπορέσει ο καθένας να διαπιστώσει τις αλλαγές στον χρωματισμό του γηπέδου καθώς θα κυριαρχεί το πράσινο… κυπαρισσί χρώμα και το γκρι. Ενας συνδυασμός άκρως ελκυστικός. Προφανώς αυτό που θα έχετε δει και από πολλές φωτογραφίες είναι τα πράσινα καθίσματα και φυσικά θα κάνουν άμεσα την διαφορά στη συνολική εικόνα του γηπέδου. Φυσικά δεν είναι μόνο αυτό. Το κερασάκι στην τούρτα, αυτό το οποίο θα προσελκύσει ακόμα περισσότερο στο… μάτι θα είναι το glass floor το οποίο είναι τελευταίας τεχνολογίας (κόστισε 3,2 εκατομμύρια ευρώ) και φυσικά είναι έτοιμο για να προσφέρει πολλά διαδραστικά show στον κόσμο. Ο Παναθηναϊκός θα πρωτοπορήσει σε αυτό το θέμα καθώς θα είναι η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που θα έχει χρησιμοποιήσει σε αγώνα Ευρωλίγκας, glass floor. Θα είναι μια εμπειρία που δεν θα ζήσουν μόνο οι φίλαθλοι, αλλά και οι παίκτες.

Το κερασάκι στην τούρτα, αυτό το οποίο θα προσελκύσει ακόμα περισσότερο στο… μάτι θα είναι το glass floor το οποίο είναι τελευταίας τεχνολογίας (κόστισε 3,2 εκατομμύρια ευρώ) και φυσικά είναι έτοιμο για να προσφέρει πολλά διαδραστικά show στον κόσμο. Ο Παναθηναϊκός θα πρωτοπορήσει σε αυτό το θέμα καθώς θα είναι η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που θα έχει χρησιμοποιήσει σε αγώνα Ευρωλίγκας, glass floor.

Φυσικά ο φωτισμός θα είναι ξανά το κάτι άλλο και θα προσφέρει μια υπέροχη ατμόσφαιρα στον κόσμο (άλλωστε από πέρυσι είχε αλλάξει ο φωτισμός) καθώς έχουν τοποθετηθεί led στις κολώνες του ΟΑΚΑ, αλλά και στις προσόψεις το πάνω διαζώματος και κατά συνέπεια θα προσφέρει ένα άκρως ελκυστικό πακέτο. Εννοείται πως έχουν αλλάξει όλα. Νέα scoreboards, νέο Cube ενώ οι εκπλήξεις δεν μένουν εκεί. Περιμετρικά στο εσωτερικό του γηπέδου το οποίο υπάρχει πλήρης ανακαίνιση, έχουν δημιουργηθεί σουίτες, το VIP Lounge είναι ανακαινισμένο ενώ υπάρχουν food tracks και μπουτίκ σε πολλά σημεία του γηπέδου ώστε ο κόσμος να μπορέσει τάχιστα να εξυπηρετηθεί. Και όλα αυτά είναι μόνο… η αρχή καθώς η επένδυση δεν σταματάει εδώ.

Νέα scoreboards, νέο Cube ενώ οι εκπλήξεις δεν μένουν εκεί. Περιμετρικά στο εσωτερικό του γηπέδου το οποίο υπάρχει πλήρης ανακαίνιση, έχουν δημιουργηθεί σουίτες, το VIP Lounge είναι ανακαινισμένο ενώ υπάρχουν food tracks και μπουτίκ σε πολλά σημεία του γηπέδου ώστε ο κόσμος να μπορέσει τάχιστα να εξυπηρετηθεί.

Το βέβαιο είναι πως όσοι δώσουν το παρών δεν θα ξεχάσουν αυτή τη βραδιά. Ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν, του Κώστα Σλούκα και των άλλων παιδιών θέλει να προσφέρει ένα απολαυστικό βράδυ κόντρα στην Μπάγερν και να εγκαινιάσει με τον καλύτερο τρόπο το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο. Θα είναι μια εμπειρία ζωής μέχρι την επόμενη καθώς οι εκπλήξεις θα έχουν και συνέχεια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News