ΠΑΟΚ: Ανάψανε τα… (Κωνσταν)τέλια, και γούσταρε ο Σαλονικιός!

EUROKINISSI

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στη Νίκαια να τον χειροκροτήσουν, και αυτό είναι που θα θυμάται περισσότερο και από την εμφάνισή του απέναντι στον Ιωνικό. Γράφει ο Αντώνης Τσακαλέας

Ένα από τα  μηνύματα που πήρα στη διάρκεια της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό, λίγα λεπτά μετά το τρίτο γκολ του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν χαρακτηριστικό. «Αν παραμείνει προσγειωμένος, δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να κάνει, δεν περνάει από το μυαλό σου…»

Ο «Ντέλιας» το έχει και αρχίζει και το δείχνει

Αν οι άνθρωποι που έχουν ζήσει τον Γιάννη Κωνσταντέλια, μιλήσουν για όσα έκανε τα προηγούμενα έξι χρόνια, κάποιοι θα τους πουν υπερβολικούς, αλλά ευτυχώς υπάρχουν και έχουν κρατηθεί πολλά βίντεο. Ο 19χρονος μεγάλωσε σιγά – σιγά, μέχρι τώρα.

Μπορεί να φανεί περίεργο αυτό που θα πω, αλλά ακόμα και το γεγονός πως αυτή την εμφάνιση την έκανε Πέμπτη βράδυ, και όχι Κυριακή, παίζει το ρόλο της. Σε τι; Σίγουρα το ματς το είδαν λιγότεροι λόγω ημέρας και ώρας. Όσοι το είδαν πάντως, θα κατάλαβαν για ποιο λόγο η Νίκαια σηκώθηκε και τον χειροκρότησε.

Ο ΠΑΟΚ του Μπότο…

Έχει γίνει πολύς λόγος για τις μεταγραφές του Ζοσέ Μπότο. Στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό, στην καλύτερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ φέτος, αγωνίστηκαν οι: Κοτάρσκι, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες ως βασικοί, και πέρασαν οι αλλαγή οι Ντάντας, Μπράντον, Κουαλιάτα.

…με διαχειριστή τον Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Όσα έλεγε μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα που είχε ο ΠΑΟΚ από την πέμπτη μέχρι και την δέκατη αγωνιστική (με εξαίρεση το διπλό στο Καραϊσκάκη) ακουγόταν σε πολλούς ως δικαιολογίες.

Σιγά – σιγά, αρχίζουν και ακούγονται ως όλα όσα έβλεπε ο Ρουμάνος και περίμενε να δείξει σε όλους τους υπόλοιπους. Ο αγωνιστικός χώρος είναι καθρέφτης. Το κλίμα στα αποδυτήρια βγαίνει. Το αν κάποιος παίκτης είναι δυσαρεστημένος, βγαίνει. Το μεγάλο κέρδος του ΠΑΟΚ είναι πως ο Λουτσέσκου δεν έχει τόσο άδειο ρόστερ όσο κάποιοι θεώρησαν. Ελλείψεις έχει. Άδειο ρόστερ δεν έχει.

Αυτός ο ΠΑΟΚ «ζεσταίνει» κόσμο και Ιβάν

Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει και περάσει το πιο δύσκολο εμπόδιο από όλα, που είναι ο Βόλος, θα πάει στη διακοπή διαφορετικά. Με άλλο αέρα στους φιλάθλους, με άλλο αέρα στη βαθμολογία, με άλλο αέρα και διοικητικά, εκεί που μετά τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι, με όλα όσα έγιναν, δεν πραγματοποιήθηκε μεταγραφή.

Και ξέρετε για ποιο λόγο «βάφτισα» το ματς με το Βόλο το πιο δύσκολο εμπόδιο; Διότι με φόρα είχε πάει στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ και μετά το διπλό στο «Καραϊσκάκη». Και ο Λουτσέσκου, μίλησε για αυτή την κατάσταση πριν το ματς με τον Ιωνικό. Είπε πως αυτό που θέλει από την ομάδα είναι να μάθει να μην παρασύρεται από το συναίσθημα.Να μην πετάει στα ουράνια μετά από μια νίκη και να μη τα βάφει μαύρα μετά από μια στραβή…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News