ΠΑΟΚ: Ο Σάστρε που αγνοείται και ο εξτρέμ που δεν φαίνεται να έρχεται

ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στη διακοπή με τον ενθουσιασμό της απόκτησης Ντεσπόντοφ να σβήνει στο Ηράκλειο και να χάνεται με τη διαφαινόμενη μη απόκτηση άλλου εξτρέμ την ώρα που έχει βγει «amber alert» για τον Σάστρε.

Είχε καιρό να δημιουργηθεί ενθουσιασμός για μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ είχε το πακέτο για να τον προκαλέσει. Και, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, υπήρχαν κάποιοι που ξενέρωσαν με τον Βούλγαρο εξτρέμ.

Στα social media, υπήρχαν ΠΑΟΚτσήδες που ξεσάλωσαν αλλά και αυτοί που τα έβαλαν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Ρε ‘σεις ούτε μια υποδοχή δε μας αφήνετε να κάνουμε; Γιατί έρχεται οδικώς από Σόφια; Μια μεταγραφή αεροδρομίου κάναμε και θα έρθει με αμάξι;». Ναι γράφτηκε και αυτό, και αυτή είναι η γκρίνια με δόση χιούμορ. Αλλά αυτού του είδους η γκρίνια, δεν κράτησε πολύ.

Ακολούθησε η «σφαλιάρα» από τον ΟΦΗ και στη συνέχεια η διαφαινόμενη μη απόκτηση εξτρέμ. Έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ ένα εξτρέμ; Ναι. Μεγάλη ανάγκη;  «Υπάρχει και ο Βρακάς, που θα πάρει χρόνο συμμετοχής» είναι η απάντηση.

Ώπα, μισό. Να πάρει όσο πρέπει. Αλλά είναι εντελώς διαφορετικό το να πάρει χρόνο ο Βρακάς διότι έδειξε ότι τον δικαιούται και άλλο να ψάχνεις για εξτρέμ, να μην παίρνεις και να «θυμάσαι» ότι υπάρχει και ο Βρακάς. Και δε μιλάω προσωπικά για τον Βρακά αλλά για τον κάθε παίκτη στη θέση του.

Ο ΠΑΟΚ θα κοιμηθεί όπως έστρωσε. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα αλλάξει μεσαία γραμμή στα μέσα Σεπτεμβρίου μετά τις προσθήκες των Μεϊτέ και Μάρκος Αντόνιο, θα βάλει στα άκρα του τον Ντεσπόντοφ, που είναι μια εξαιρετική μεταγραφή με τον ΠΑΟΚ να παίρνει επιτέλους «εξτρέμ που να έχει «νούμερα», αλλά θα πορευτεί περιμένοντας να δέσει το νέο του κέντρο, με τρία εξτρέμ για έξι «διαβολοβδομάδες» με αγώνες Κυριακή – Πέμπτη και μπόνους τη γκρίνια για τον παραγκωνισμό Λύρατζη και Σάστρε, με τον Ισπανό μάλιστα να μένει εκτός Ευρωπαϊκής λίστας.

Αν έμπαινε στη λίστα ο Σάστρε, θα έπρεπε να βγει κάποιος άλλος μη γηγενής και επειδή ο πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Μουργκ, θα ακουγόταν το «πήρε τρία δεξιά μπακ και μπροστά είμαστε τρεις κι’ ο κούκος».

Το καλό για τον ΠΑΟΚ είναι πως με τους Μάρκος Αντόνιο, Μεϊτε και Ντεσπόντοφ κάλυψε μεγάλο μέρος του κενού που έχει. Αλλά όχι όλο. Και με μαθηματική ακρίβεια, σε κάθε στραβή, οι «μουτζούρες» του καλοκαιριού θα έρχονται στο προσκήνιο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News