ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΑΟΚ: Η Μινάουρ Μπάια Μάρε από τη Ρουμανία αντίπαλος στους «16» του EHF European Cup
Σε διπλούς αγώνες τον Φεβρουάριο θα δώσει ο ΠΑΟΚ τη “μάχ稔 με τη Minaur, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας χάντμπολ στη Βιέννη.
Με τη συμμετοχή και του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας χάντμπολ, στη Βιέννη, η κλήρωση της φάσης των «16» του EHF European Cup ανδρών. Αντίπαλο του ΠΑΟΚ ανέδειξε τη CS Μινάουρ Μπάια Μάρε από την Ρουμανία, σε διπλούς αγώνες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ – ΛΙΝΚΟΛΝ: Η ώρα, το κανάλι, η συνέντευξη Τύπου – Τηλεοπτικός οδηγός
Ο «δικέφαλος» θα διεκδικήσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του θεσμού δίνοντας (βάσει του επίσημου προγράμματος της EHF) το πρώτο ματς στις 12 ή 13 Φεβρουαρίου 2022 και τη ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα.
Να σημειωθεί ότι μετά την πρόκριση με δύο νίκες επί της ΤΕΝΑΧ Dobele από τη Λετονία ο ΠΑΟΚ πήγε ως ισχυρός και στην κλήρωση για τη φάση των «16» του EHF European Cup. Η CS Μινάουρ Μπάια ήταν στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Πώς θα κινηθεί μεταγραφικά μετά τη φυγή του Όσμαν - Θα ρίξει τρελά λεφτά για πόιντ γκαρντ
- Διαιτησία: Αυτή είναι η πρόταση Λανουά για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι
- «Μου σκότωσαν το παιδί μου»: Συγκλονίζει ο πατέρας της 15χρονης αθλήτριας του ΠΑΟΚ που πέθανε σε τροχαίο
- ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχουν λόγια όταν φεύγει ένα παιδί»
- Μουντιάλ 2026: Πόσα λεπτά αγωνίστηκαν οι «Έλληνες» της Super League - Ποιος ποδοσφαιριστής είχε το μεγαλύτερο χρόνο
