ΑΕΚ Χάντμπολ: Προλαβαίνει το «restart» κόντρα στη Νιμ
Η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Νιμ στη Χαλκίδα
Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ γνώρισε ακόμη μία ήττα στο EHF European League, με το σενάριο πρόκρισης να είναι ολοένα και δυσκολότερο.
Παρά την καλή της εμφάνιση και το προβάδισμα που είχε, η «Ένωση» έχασε από την Ταταμπάνια και πλέον όλο το ενδιαφέρον έχει στραφεί στην 8η αγωνιστική του ομίλου με τη Νιμ στη Χαλκίδα (22/2, 19:45).
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Γκρούντφος Ταταμπάνια – ΑΕΚ 25-24: «Χαράμισε» μία ακόμη ευκαιρία
Η Γαλλική ομάδα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, μετά τη νίκη της 25-23 επί της Πέλιστερ. Επομένως, δεδομένου ότι η Νιμ έχει «περάσει» και δεν έχει να… χάσει κάτι κόντα στην ΑΕΚ, οι πιθανότητες για νίκη των «κιτρινόμαυρων» είναι αρκετές.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Σπόρτινγκ έχασε με 26-24 από την Σαφχάουζεν στην Ελβετία. Ως εκ τούτου, η πρόκριση παραμένει ανοιχτή για την ΑΕΚ που «κυνηγάει» την 4η θέση.
Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια, πλέον στοχευει στο απόλυτο 3 στα 3, κόντρα σε Νιμ, Σπόρτινγκ και Πέλιστερ.
H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
