Χάντμπολ: Καμπ προετοιμασίας για την Εθνική Νέων

Το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας Νέων θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 16 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, με την πρώτη προπόνηση να ορίζεται για την Κυριακή, στις 10:30, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», στη Μίκρα.

Η Εθνική ομάδα Νέων χάντμπολ, θα βρεθεί για τέσσερις ημέρες στη Θεσσαλονική, στα πλαίσια ενός καμο προετοιμασίας.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Γεωργιάδης έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών που θα αγωνιστούν στο «Σπίτι του Χάντμπολ», για το καμπ που θα διεξαχθεί από τις 13 ως τις 16 Μαρτίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΟΧΕ

Καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας Νέων θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 16 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, με την πρώτη προπόνηση να ορίζεται για την Κυριακή, στις 10:30, στο “Σπίτι του Χάντμπολ”, στη Μίκρα.

Στο καμπ κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Γεωργιάδη οι Δικαιούλιας, Στάθης, Κοτσιώνης, Βασιλείου – Τσάφος (ΑΕΚ), Μπαμπατζανίδης, Αλεξανδρίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Σκούφας (Αρχέλαος Κατερίνης), Αναγνωστόπουλος (Διομήδης Άργους), Ασλής, Παγιάτης, Αναστασίου, Στεφανίτσης, Γερουλάνος (ΑΣΕ Δούκα), Σίνα (Δράμα ’86), Κουκουλάς (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Γιορανίδης (ΠΑΟΚ), Παπαγιάννης (Φίλιππος Βέροιας).

Ουσιαστικά με αυτό το καμπ ανοίγει ο κύκλος της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20, που θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 23 Ιουλίου στη Βάρνα της Βουλγαρίας. Εκεί η Εθνική κληρώθηκε στον Α’ όμιλο μαζί με Ισραήλ, Βόρεια Μακεδονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο και Μεγάλη Βρετανία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News