Μαρία Αντωνά: Ξέσπασε για το ειδύλλιο που χρεώνουν στον Άρη Σοϊλέδη με τη Σοφιάννα

Έναν από τους βασικούς κανόνες του Survivor παραβίασε ο Άρης Σοϊλέδης με τον Γιώργο Ταλάντσεβ, καθώς όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο της Δευτέρας, οι δυο τους συνάντησαν κάποιον ντόπιο και τον έπεισαν να τους βοηθήσει να μιλήσουν τηλεφωνικά με δικούς τους ανθρώπους.

Οι δύο πάικτες παραδέχτηκαν το λάθος τους, με το απόσπασμα να προβάλλεται στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με τη Μαρία Αντωνά, μέλλουσα σύζυγο του Άρη Σοϊλέδη, να τοποθετείται για να τόσα συνέβησαν, αλλά και για το γεγονός ότι το όνομά της ακούγεται συνεχώς, ενώ δεν είναι εκείνη που συμμετέχει στο reality επιβίωσης.

«Δεν μου αρέσει που όλο αυτό τον καιρό ακούω το όνομα μου να παίζει μέσα στο παιχνίδι. Λες και εγώ είμαι παίκτης του Survivor, λες και έχω υπογράψει με το παιχνίδι, όλο αυτόν τον καιρό ακούω ότι συμμετέχω κατά μία έννοια και έναν τρόπο στο συγκεκριμένο project. Να υπενθυμίσω λοιπόν, για ακόμα μια φορά, ότι η Μπέττυ με ρώτησε αν θέλω να παίξει αυτό το απόσπασμα και αν θέλω να συμμετέχω. Γιατί πολλές φορές και αυτό παρεξηγείται ότι η εκπομπή μπορεί να χρησιμοποιεί εμένα, τη δική μου συμμετοχή και το ότι είμαι εδώ για να κάνει νούμερα… Να απαντήσω λοιπόν και στο απόσπασμα αυτό το οποίο είδα το Σαββατοκύριακο και δεν μου άρεσε καθόλου! Εννοείται ότι η ομάδα μου με σέβεται και εγώ σέβομαι τον εαυτό μου» ανέφερε αρχικά.

Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News